Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Tanita Tikaram a lansat un nou album - VIDEO

Solista și compozitoarea de muzică pop-folk din Marea Britanie, Tanita Tikaram, in varsta de 40 de ani, a lansat pe 4 septembrie un nou album intitulat Can't Go Back. Primul single care beneficiaza de un videoclip, piesa Dust On My Shoes, poate fi urmarit mai jos.
Tanita Tikaram

Tanita Tikaram

Solista și compozitoarea de muzică pop-folk din Marea Britanie, Tanita Tikaram a lansat pe 4 septembrie un nou album de studio. Discul, primul după o pauză de 7 ani, poarta numele Can't Go Back și a fost înregistrat alături de clăparul Keefus Ciancia (B.B. King, T.Bone Burnett, Elton John, Everlast), bateristul Jay Bellerose și chitaristul Mark Creswell.

Tanita Tikaram

Tanita Tikaram (40 de ani) lansează albumul Can't Go Back

Materialul conține zece piese iar primul single care beneficiază de un videoclip, piesa Dust On My Shoes, poate fi urmărit mai jos.

Tracklist Can't Go Back

  1. All Things To You
  2.  Dust On My Shoes
  3.  Make The Day
  4.  Rock & Roll
  5.  Science
  6.  Keep It Real
  7.  Can't Go Back
  8.  Heavy Pressure
  9.  One Kiss
  10.  If The World Should Want For Love

Tanita Tikaram a devenit cunoscută pe plan internațional cu hiturile Twist in My Sobriety și Good Tradition, extrase de pe albumul său de debut, Ancient Heart (1988).

Citește mai multe despre Tanita Tikaram
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
byron va susține o serie de concerte Impromptu

Trupa byron vine cu un nou concept la Clubul Țăranului, o serie de concerte de improvizație fără repetiții și fără...

Închide