Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Surorile de la Heart primesc o stea pe Hollywood Walk of Fame - AUDIO

Ann și Nancy Wilson din trupa Heart vor fi onorate cu o stea pe celebrul bulevard Hollywood din Los Angeles. Jerry Cantrell și Mike Inez (Alice In Chains) vor prezenta ceremonia pe 25 septembrie 2012. Ascultă primele piese de pe cel de-al 14-lea album Heart, asteptat pe 2 octombrie 2012.
Heart - surorile Wilson: Ann (dreapta) și Nancy (stânga)

Heart - surorile Wilson: Ann (dreapta) și Nancy (stânga)

Urmărește-ne pe

Ann și Nancy Wilson din trupa Heart vor fi onorate cu o stea pe celebrul bulevard Hollywood din Los Angeles. Jerry Cantrell și Mike Inez (Alice In Chains) vor prezenta ceremonia dezvăluirii stelei cu numărul 2481 în categoria RECORDING, chiar în fața clădirii Musician’s Institute pe 25 septembrie 2012. În aceeași zonă se regăsesc stelele primite de Journey și Motley Crue. Surorile Wilson au demonstrat în anii "70 că și femeile pot cânta rock. Ele nu s-au rezumat doar la interpretarea vocală și la reprezentarea trupei, ci au compus piese și au cântat la instrumente.

Heart - surorile Wilson: Ann (dreapta) și Nancy (stânga)

Heart, surorile Wilson: Nancy (stânga) - 58 de ani, Ann (dreapta) - 62 de ani (Foto: www.facebook.com)

Melodii precum "Crazy on You", "Magic Man", "Barracuda", "Straight On" se numără printre hiturile anilor "70, fiind urmate în decada următoare de  "These Dreams", "Alone", "What About Love", "If Looks Could Kill" și "Never". Trupa Heart a vândut peste 35 de milioane de albume, a fost de 4 ori nominalizată la Grammy, primind un premiu pentru întreaga carieră din partea GRAMMY Foundation Northwest Chapter.

În 2010, Ann și Nancy Wilson au revenit în Billboard Top 10 cu albumul "Red Velvet Car", după 35 de ani de la prima performanță similară.

Cel de-al 14-lea album Heart în 2012

Coperta discului FANATIC al trupei HEART

Anul 2012 va fi marcat în istoria Heart de apariția celui de-al 14-lea disc. Va fi totodată un an plin de concerte, turneul Heart demarat pe 29 iunie având peste 50 de orașe în traseu. Pe 5 iunie, formația a lansat primul box set din carieră, "Strange Euphoria". Pe 18 septembrie va fi publicată și prima carte despre trupă - "Kicking And Dreaming: A Story Of Heart, Soul And Rock And Roll". Aceasta va include amintirile celor două cântărețe și însemnările autorului Charles R. Cross.

Pe 2 octombrie este așteptată lansarea albumului de studio “Fanatic” prin labelul Legacy Recordings (parte din Sony Music). Ann Wilson care este și producătoarea discului îl descrie în clipul de mai jos drept cel mai heavy rock album al lor de până acum. Materialele au fost înregistrate prin camere de hotel și studiouri de pe coasta de vest a Statelor Unite.

Melodii de pe albumul "Fanatic"

  • Fanatic
  • Dear Old America
  • Walkin' Good (featuring Sarah McLachlan)
  • Skin and Bones
  • Million Miles
  • Pennsylvania
  • Mashallah
  • Rock Deep (Vancouver)
  • 59 Crunch
  • Corduroy Road

Primul single extras a fost "Walkin' good", care s-a bucurat și de participarea lui Sarah McLachlan. Alături de acesta vă invităm să mai ascultați alte două piese prezentate până la această oră: "Fanatic" și "Dear Old America".

Heart - Walkin' good

Making Of VIDEO - Heart - Fanatic

Citește mai multe despre Heart
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii invitațiilor duble la concertul Il Divo

Câștigătorii concursului organizat de InfoMusic având ca premii 2 invitații duble la concertul Il Divo au fost desemnați prin tragere...

Închide