Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Studio Martin se redeschide cu Blond:ish și Charlie Boy

Venirea toamnei aduce și redeschiderea clubului bucureștean Studio Martin, care aduce un omagiu blondelor. Pentru a marca evenimentul, Blond:ish, cel mai râvnit duo feminin din lumea muzicii electronice, va încinge atmosfera.
Studio Martin Reopening Party: Blond:ish & Charlie Boy

Urmărește-ne pe

Venirea toamnei aduce și redeschiderea clubului bucureștean Studio Martin, eveniment care aduce un omagiu blondelor. Pentru a marca evenimentul, clubul a organizat o petrecere specială, la care va fi invitat cel mai râvnit duo feminin din lumea muzicii electronice, Blond:ish. Warm-upul va fi asigurat de Charlie Boy.

Blond:ish

Blond:ish (Foto: www.facebook.com)

Studio Martin își va deschide porțile pe 22 septembrie, începând cu ora 22:00. Intrarea va costa 20 de lei, iar blondele, fie că sunt naturale, vopsite sau cu perucă, vor avea acces gratuit.

Clubul promite o nouă prezentare vizuală și auditivă, cu un pupitru poziționat mai aproape de public și un decor mult mai luminos.

Blond:ish înseamnă Anastascia și Vivien Ann din Montreal, mutate recent în Londra. Cu niște producții uimitoare – linii de bas provocatoare, în constrat cu vocile hipnotice și un groove foarte smooth – duo-ul a reușit într-un timp foarte scurt să se impună pe scena electro și să atragă atenția veteranilor. Până acum Blond:ish a lucrat cu case de discuri precum Noir Music, Get Physical, Hot Waves și Kompakt.

Charlie Boy este un personaj nou în spatele mixerului dar cu ștate vechi pe ringurile de dans. Navigând în ultimul an prin diferite genuri de muzică electronică, Charlie a realizat un un mix de disco, house, funk, deep și tehno, perfect pentru ringul de dans.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Harry Tavitian este invitat în concertul lui John Mayall

Managementul bluesman-ului John Mayall a decis să invite un artist român la concertul pe care părintele mișcării britanice de blues...

Închide