Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Studio Martin se redeschide cu Blond:ish și Charlie Boy

Venirea toamnei aduce și redeschiderea clubului bucureștean Studio Martin, care aduce un omagiu blondelor. Pentru a marca evenimentul, Blond:ish, cel mai râvnit duo feminin din lumea muzicii electronice, va încinge atmosfera.

Publicat

pe

Studio Martin Reopening Party: Blond:ish & Charlie Boy
Studio Martin Reopening Party: Blond:ish & Charlie Boy

Venirea toamnei aduce și redeschiderea clubului bucureștean Studio Martin, eveniment care aduce un omagiu blondelor. Pentru a marca evenimentul, clubul a organizat o petrecere specială, la care va fi invitat cel mai râvnit duo feminin din lumea muzicii electronice, Blond:ish. Warm-upul va fi asigurat de Charlie Boy.

Blond:ish

Blond:ish │ FOTO: www.facebook.com

Studio Martin își va deschide porțile pe 22 septembrie, începând cu ora 22:00. Intrarea va costa 20 de lei, iar blondele, fie că sunt naturale, vopsite sau cu perucă, vor avea acces gratuit.

Clubul promite o nouă prezentare vizuală și auditivă, cu un pupitru poziționat mai aproape de public și un decor mult mai luminos.

Blond:ish înseamnă Anastascia și Vivien Ann din Montreal, mutate recent în Londra. Cu niște producții uimitoare – linii de bas provocatoare, în constrat cu vocile hipnotice și un groove foarte smooth – duo-ul a reușit într-un timp foarte scurt să se impună pe scena electro și să atragă atenția veteranilor. Până acum Blond:ish a lucrat cu case de discuri precum Noir Music, Get Physical, Hot Waves și Kompakt.

Charlie Boy este un personaj nou în spatele mixerului dar cu ștate vechi pe ringurile de dans. Navigând în ultimul an prin diferite genuri de muzică electronică, Charlie a realizat un un mix de disco, house, funk, deep și tehno, perfect pentru ringul de dans.

Trending