Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Soundgarden dezvăluie coperta noului album - VEZI FOTO

Americanii de la Soundgarden au dat publicitătii coperta viitorului album de studio, inttiulat King Animal, care va fi lansat pe 13 noiembrie. Primul single, piesa Been Away Too Long, va avea premiera pe 17 septembrie.
Soundgarden - King Animal

Americanii de la Soundgarden au dat publicitătii coperta viitorului album de studio si trailerul acestuia care poate fi urmărit mai jos. Discul, care va fi lansat pe 13 noiembrie, poarta numele King Animal și vine după o pauza de 16 ani, precedentul material discografic, Down on the Upside, fiind lansat în anul 1996.

Soundgarden - King Animal

Fanii legendarei formații mai au de așteptat doar două zile până când vor putea asculta noul single intitulat Been Away Too Long. Acesta va avea premiera pe 19 septembrie la postul de radio The Pulse Of Radio. Printre piesele incluse pe noul produs se numara Blood On The Valley Floor, A Thousand Days Before și Worse Dreams.

Citește mai multe despre Soundgarden
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ten lanseaza un nou album

Ten, formatia britanica de melodic hard rock, revine in atenția fanilor cu un nou album, intitulat Heresy and Creed, care...

Închide