Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Solistul de la Bon Iver se gândește să renunțe la proiect

Solistul de la Bon Iver, Justin Vernon a dezvăluit că ar putea renunța la formația sa. Acesta a acordat un interviu radioului 89.3 The Current, în cadrul căruia a vorbit despre planurile sale de viitor, care se pare că includ cât mai puțin grupul Bon Iver.
Bon Iver

Bon Iver

Solistul de la Bon Iver, Justin Vernon a dezvăluit că ar putea renunța la formația sa. Acesta a acordat un interviu radioului 89.3 The Current, în cadrul căruia a vorbit despre planurile sale de viitor care se pare că includ cât mai puțin grupul Bon Iver.

Bon Iver

Bon Iver (Foto: www.facebook.com)

„Chiar simt nevoia să mă îndepărtez o perioadă de trupă, atâta timp cât încă țin la ea. Și apoi, dacă mă voi întoarce, mă voi simți mai bine și voi putea reînnoi”, a declarat artistul.

Se pare că succesul care a venit intempestiv asupra grupului are și părți mai puțin pozitive. Justin Vernon, care a mărturisit că toată această atenție de care se bucură Bon Iver îl perturbă uneori, astfel are nevoie să se îndepărteze de proiect pentru o perioadă.

Recent, artistul a cerut fanilor să conceapă un model de tatuaj inspirat din show-ul său preferat de televiziune, Northern Exposure. Câștigătorul competiției, ce se defășoară  pe 99designs, va primi un premiu în bani. În plus, artistul își va tatua pe braț desenul câștigător.

După Northern Exposure, Vernon și-a intitulat casa de discuri, iar show-ul de televiziune a stat la baza numelui trupei Bon Iver.

Citește mai multe despre Bon Iver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day a lansat videoclipul Stay The Night - VIDEO

Green Day a lansat mult așteptatul clip al piesei Stay The Night. Acesta a fost filmat intr-un depozit unde trupa...

Închide