Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Slipknot, headliner la Download Festival, posibil concert în România

Slipknot este cel de-al 3-lea headliner pentru festivalul Download ce va avea loc anul viitor la Donington Park, Marea Britanie. Potrivit unor surse din piata interna, promoterii negociaza un posibil concert Slipknot in Romania.
Slipknot

Organizatorii festivalului Download au anunțat că formația americană Slipknot este cel de-al 3-lea headliner, alături de Iron Maiden și Rammstein, care va concerta la ediția de anul viitor ce va avea loc în perioada 14 – 16 iunie la Donington Park, Marea Britanie. Festivalul, ajuns la ediția cu numarul 10 dispune de 5 scene și promite nume sonore din muzica internațională.

Potrivit unor surse din piața internă, promoterii negociază un posibil concert Slipknot în România anul viitor. Este posibil ca trupa să cânte pe aceeași scenă cu alt cap de afiș de la Download, Rammstein, acesta confirmându-și deja prezența la București pe 28 iulie în cadrul festivalului Rock Over Bucharest.

Slipknot
Biletele s-au pus în vânzare la prețuri cuprinse între 170 și 205 lire sterline și se pot achiziționa de pe site-ul oficial www.downloadfestival.co.uk.

Începând din 2003, la Download Festival au susținut concerte nume sonore ce acoperă întreaga sfera rock & metal precum: Marilyn Manson, Sepultura, Audioslave, Evanescence, Metallica, Slipknot, Black Sabbath, Anthrax, Motorhead, Slayer, System of a Down, Alice in Chains, Lordi, Iron Maiden, Dream Theater, Judas Priest, HIM, Cavalera Conspiracy, Motley Crue, Meshuggah, Apocalyptica și mulți alții.

Urmărește clipul Slipknot - Duality

Citește mai multe despre Iron MaidenRammsteinSlipknot
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Emoții intense în noul clip Kylie Minogue, Flower - VIDEOCLIP

Kylie Minogue a lansat un nou videoclip pentru single-ul Flower, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat chiar de...

Închide