Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Slash a lansat un clip animat: Bad Rain - VIDEO

Slash (ex-Guns N'Roses, Velvet Revolver) a lansat un clip animat pentru piesa Bad Rain, care poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul Apocalyptic Love lansat in data de 22 mai 2012.
Slash

Slash

Legendarul chitarist Slash (ex-Guns N'Roses, Velvet Revolver) a lansat un clip animat pentru piesa Bad Rain, care poate fi urmărit mai jos. Melodia este inclusă pe albumul Apocalyptic Love, lansat în data de 22 mai 2012 prin intermediul propriei casei de discuri, Dik Hayd International și distribuit de EMI.

Discul, cel de-al 2-lea din cariera solo, este înregistrat alături de Myles Kennedy - voce, Brent Fitz - tobe și Todd Kerns - bass în timp ce Eric Valentine s-a ocupat de partea de producție.

Anul 2012 este unul foarte bun pentru celebrul chitarist. A lansat un nou album care se bucură de un succes imens, a fost inclus  în Rock and Roll Hall of Fame alături de Guns N’ Roses iar în luna octombrie va fi publicată o carte biografică ce constă într-o colecție de imagini din ultimii 20 de ani de carieră a rocker-ului.

Slash: An Intimate Potrait conține imagini care până acum nu au mai fost publicate, realizate de fotograful Robert Knight. De la capturi spontane, până la imagini amuzante, fotografiile reflectă o imagine mai intimă a lui Slash decât cea pe care o vedem pe scenă.

Cartea va fi presărată cu urări și anecdote ale unor mari chitariști. Ronnie Wood de la Rolling Stones care îi este bun prieten lui Slash a scris un cuvânt-înainte, iar Joe Perry de la Aerosmith și-a așternut impresiile pe hârtie pentru a încropi prefața. Restul cărții este narată de Richard Bienstock, editor șef al revistei Guitar World și editor executiv al revistei Guitar Aficionado.

Tracklist Apocalyptic Love

 1. Apocalyptic Love
 2. One Last Thrill
 3. Standing In The Sun
 4. You're A Lie
 5. No More Heroes
 6. Halo
 7. We Will Roam
 8. Anastasia
 9. Not For Me
 10. Bad Rain
 11. Hard & Fast
 12. Far And Away
 13. Shots Fired

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Guns N' RosesSlashVelvet Revolver
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna a lansat noul single Diamonds – AUDIO

Așa cum era de așteptat, zvonurile despre noul album al Rihannei încep să devină realitatea. Artista a lucrat în tot...

Închide