Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Ruby a lansat clipul noului single, Stinge Lumina - VIDEOCLIP

Ruby a lansat un nou videoclipul pentru single-ul Stinge Lumina. După succesul Miracle Of Love, artista revine cu o piesă produsă de HaHaHa Production și compusă de Alex Velea, un prieten apropiat al acesteia.
Ruby - Stinge Lumina Single

Ruby - Stinge Lumina Single (foto: Silviu Sandulescu)

Ruby a lansat un nou videoclip pentru single-ul Stinge Lumina. După succesul Miracle Of Love, artista revine cu o piesă produsă de HaHaHa Production și compusă de Alex Velea, un prieten apropiat al acesteia.

Ruby - Stinge Lumina Single

Ruby - Stinge Lumina Single (Foto: Silviu Sandulescu)

Ruby este unul dintre proiectele mele de suflet, mai ales că, de mai bine de 5 ani, ne leagă și o prietenie foarte strânsă. Am maximă încredere că piesa și bineînțeles clipul vor fi pe placul tuturor, pentru că s-a muncit din greu, cu seriozitate și mai ales cu inimă. Stinge Lumina are clar aroma de Hit!", a declarat Alex Velea.

Ruby – Stinge Lumina – Making Of

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Clipul pe care îl puteți vedea mai jos a fost regizat de Radu Aldea într-un studio aflat la marginea Bucureștiului, unde s-au construit numeroare set-uri și s-a filmat pe timp de peste 16 ore.

A fost o adevărată desfășurare de forțe pe platourile de filmare. S-au construit mai multe set-uri personalizate la care au lucrat peste 40 de oameni. Gandiți-vă că s-a construit de la zero o piscină care a avut rolul să simuleze un ocean. Sunt foarte mulțumită de rezultat și cu toată modestia vă spun că este cel mai bun clip de imagine făcut în ultima perioadă în România”, a povestit Ruby.

Ruby este singurul artsit român care a avut debutul în străinătate. Ea a cântat pentru prima dată în Germania, în fața a peste 5000 de oameni, iar până să se afirme în România, a susținut numeroase concerte în Rusia, Turcia, Cipru și Albania. Primul single, Miracle Of Love, s-a bucurat de succes, atât în țară, cât și internațional, piesa fiind licențiată în Japonia, Statele Unite, Italia, Israel, Polonia și multe alte state.

Clip Oficial: Ruby - Stinge Lumina

 

Citește mai multe despre Alex Velea
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna lansează un album nou și un single

Se pare că Rihanna se pregătește să lanseze un nou album în noiembrie, iar pe 17 septembrie vom auzi un...

Închide