Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ruby a lansat clipul noului single, Stinge Lumina - VIDEOCLIP

Ruby a lansat un nou videoclipul pentru single-ul Stinge Lumina. După succesul Miracle Of Love, artista revine cu o piesă produsă de HaHaHa Production și compusă de Alex Velea, un prieten apropiat al acesteia.

Publicat

pe

Ruby - Stinge Lumina Single
Ruby - Stinge Lumina Single │ FOTO: Silviu Sandulescu

Ruby a lansat un nou videoclip pentru single-ul Stinge Lumina. După succesul Miracle Of Love, artista revine cu o piesă produsă de HaHaHa Production și compusă de Alex Velea, un prieten apropiat al acesteia.

Ruby - Stinge Lumina Single

Ruby - Stinge Lumina Single │ FOTO: Silviu Sandulescu

Ruby este unul dintre proiectele mele de suflet, mai ales că, de mai bine de 5 ani, ne leagă și o prietenie foarte strânsă. Am maximă încredere că piesa și bineînțeles clipul vor fi pe placul tuturor, pentru că s-a muncit din greu, cu seriozitate și mai ales cu inimă. Stinge Lumina are clar aroma de Hit!", a declarat Alex Velea.

Ruby – Stinge Lumina – Making Of

Clipul pe care îl puteți vedea mai jos a fost regizat de Radu Aldea într-un studio aflat la marginea Bucureștiului, unde s-au construit numeroare set-uri și s-a filmat pe timp de peste 16 ore.

A fost o adevărată desfășurare de forțe pe platourile de filmare. S-au construit mai multe set-uri personalizate la care au lucrat peste 40 de oameni. Gandiți-vă că s-a construit de la zero o piscină care a avut rolul să simuleze un ocean. Sunt foarte mulțumită de rezultat și cu toată modestia vă spun că este cel mai bun clip de imagine făcut în ultima perioadă în România”, a povestit Ruby.

Ruby este singurul artsit român care a avut debutul în străinătate. Ea a cântat pentru prima dată în Germania, în fața a peste 5000 de oameni, iar până să se afirme în România, a susținut numeroase concerte în Rusia, Turcia, Cipru și Albania. Primul single, Miracle Of Love, s-a bucurat de succes, atât în țară, cât și internațional, piesa fiind licențiată în Japonia, Statele Unite, Italia, Israel, Polonia și multe alte state.

Clip Oficial: Ruby - Stinge Lumina

 

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Masked Singer 2021: Află ce cântăreț s-a ascuns sub masca Papagalului - VIDEO

Simpaticul Papagal a primit cele mai puține voturi la Masked Singer 2021. Trei din cei patru detectivi au reușit să ghicească vedeta de sub mască. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Papagalul la Masked Singer 2021
Papagalul la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Opt măști s-au duelat joi, 28 octombrie, la Masked Singer 2021. Personajele s-au împărțit în două grupe, duelul final fiind între Papagal și Șaorma. Din păcate, masca cu cele mai puține voturi a fost cea a Papagalului. Sub mască s-a aflat Alex Velea! Cântărețul și-a dezvăluit adevărata identitate la o săptămână după ce partenera sa, Antonia, s-a demascat. Artista a fost senzuala Pisică.

Papagalul a fost Alex Velea:

"Sper că v-am distrat, în primul rând. O să vă zic ceva pe rând. Să rămâi veșnic tânără și frumoasă, Mihaela! Alex, cred că ești unul dintre cei mai mari actori ai generației noastre, pentru că suntem cam de aceeași vârstă. Vreau să-ți mulțumesc ție, Horia, pentru că ești un exemplu pentru noi, tinerii din România. Ești entertainerul suprem, știi să distrezi țara și ne-ai distrat an de an. Mulțumim, INNA, continuă să faci ceea ce faci pentru că faci foarte bine. Ești sora mea!", a declarat Alex Velea.

Pentru ultima sa interpretare de la Masked Singer, Papagalul a ales că cânte piesa "Bad" a lui Michael Jackson. Detectivii au fost încântați de momentul său, și mai ales de mișcările de dans. INNA a fost convinsă că sub mască se ascunde Alex Velea. Inițial, Alex Bogdan și Horia s-au gândit la Radu Banciu, respectiv Vlad Drăgulin. Cei doi detectivi s-au răzgândit până la urmă și au mers pe mâna INNEI.

"M-am cam enervat la un moment dat. A devenit foarte rău, așa, și arogant. Parcă zici că are ceva cu noi. Nu cumva l-am ghicit? Și să se fi enervat? E Alex Velea! Hai, nu te supăra. Aia e!", a declarat INNA.

Mihaela Rădulescu a avut două variante: Dan Teodorescu și Mihai Mărgineanu.

VIDEO: Demascare Papagal

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending