Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Robbie Williams lansează noul album Take The Crown

Robbie Williams se pregătește să lanseze un nou album, ce se intitulează Take The Crown. Materialul cu numărul 9 va apărea pe 5 noiembrie și va fi precedat de single-ul Candy.
Robbie Williams - Take The Crown Album

Robbie Williams - Take The Crown album

Robbie Williams se pregătește să lanseze un nou album, ce se intitulează Take The Crown. Materialul cu numărul 9 va apărea pe 5 noiembrie și va fi precedat de single-ul Candy.

Robbie Williams

Robbie Williams (Foto: www.facebook.com)

Disponibil din 29 octombrie, Candy a fost produs de Gary Barlow, colegul lui Robbie Williams de la Take That, care s-a implicat și în compoziția piesei. Williams a filmat deja un videoclip pentru piesă, în Londra. Despre viitorul clip se știe că va include secvențe în care artistul este lovit de mașină.

După reuniunea cu Take That, cântărețul își dorește să aibă o revenire solo în forță, motiv pentru care este foarte entuziasmat de noul album. Williams a înregistrat discul în Los Angeles și a lucrat cu celebrul producător Jacknife Lee.

„Principala mea prioritate a fost să scriu ce credeam și sper că lumea va considera că sunt hit-uri. Sunt foarte emoționat”, a declarat Williams, potrivit Music-News.com.

De asemenea, Williams a mai dezvăluit că single-ul Candy este o piesă de vară ce vorbește despre o tânără care are prea multă încredere de sine, iar acest lucru va atrage probleme. Recent, artistul a anunțat o serie de concerte surpriză în septembrie, în Marea Britanie, în cadrul cărora este foarte posibil să interpreteze și piese noi.

Ultimul album al artistului este Reality Killed the Video Star din 2009. Materialul a luat discul de platină în Europa, având vânzări de peste un milion de exemplare. Cu toate că numai în Marea Britanie, Williams a vândut 900.000 de albume, a fost pentru prima dată când artistul nu a ajuns numărul 1 în topul albumelor din UK.

Robbie Williams - Take The Crown Album

Robbie Williams - Take The Crown album

Tracklist The Crown

 1. Be a Boy
 2. Gospel
 3. Candy
 4. Different
 5. Shit on the Radio
 6. All That I Want
 7. Hunting for You
 8. Into the Silence
 9. Hey Wow Yeah Yeah
 10. Not Like the Others
 11. Losers (featuring Lizzie)

Citește mai multe despre Robbie Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Engelbert Humperdinck va cânta pentru Dalai Lama

Legendarul artist Engelbert Humperdinck va susține un concert special pentru Dalai Lama. Evenimentul se intitulează The Dalai Lama Love și...

Închide