Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Rihanna a lansat noul single Diamonds – AUDIO

Așa cum era de așteptat, zvonurile despre noul album al Rihannei încep să devină realitatea. Artista a lucrat în tot acest timp la cel de-al 7-lea material ce va apărea în noiembrie. Prima dezvăluire este single-ul Diamonds pe care îl puteți asculta pe InfoMusic.ro.
Rihanna - Diamonds Single

Rihanna - Diamonds Single

Așa cum era de așteptat, zvonurile despre noul album al Rihannei încep să devină realitate. Artista a lucrat în tot acest timp la cel de-al 7-lea material ce va apărea în noiembrie. Prima dezvăluire este single-ul Diamonds pe care îl puteți asculta mai jos.

Rihanna - Diamonds Single

Rihanna - Diamonds Single (Foto: www.facebook.com)

Rihanna a început promovarea acestuia cu câteva zile înainte de lansare, artista postând pe pagina sa facebook fotografii ce ilustrează coperta noului single. De asemenea, a fost lansat site-ul teaser www.rihanna7.com. Imaginile publicate ne arată că Rihanna nu renunță la al său logo R. Evident customizat, acesta va fi cel mai probabil prezent pe coperta viitorului disc, al cărui titlu nu a fost anunțat încă, dar supozițiile nu au întârziat să apară.

Potrivit site-ului directlyrics.com, un posibil titlu ar fi Seven World Wonders întrucât casa de discuri a artistei a cumpărat mai multe domenii ce au în combinație cuvintele: seven, rihanna, world, wonders, rih și 7.

Rihanna - Diamonds Lyrics

Rihanna - Diamonds Lyrics (Foto: www.facebook.com)

Revenind la piesă, vesurile, pe care fanii le pot descărca gratuit de pe rihanna7.com, descriu o poveste de iubire între 2 persoane care „strălucesc precum diamantele pe cer”. Sound-ul este diferit față de ultimele single-uri cu puternice influențe electro, având la bază o linie de pian și un ritm constant dat de toba mare. Și vocea Rihannei este schimbată. Aceasta cântă mai jos decât deobicei. În contrast, pe versul „Shine Bright like a diamond”, repetat insistent, se joacă cu vocea și interpretează într-un mod inedit.

Pentru promovarea viitorului album, despre care vom afla mai multe în curând, artista a anunțat deja turneul mondial Diamond World Tour, ce va începe în martie 2013.

Rihanna - Diamonds (Audio)

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse invitați la televiziunea BBC - VIDEO

Formația Muse a fost invitată la emisiunea Later with Jools Holland difuzată de BBC, unde a interpretat piesele Madness și...

Închide