Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Richie Sambora îi răspunde solistului Green Day la acuzațiile aduse

Solistul trupei Green Day, Billie Joe Armstrong, a declarat recent intr-un interviu ca cea cea mai proastă trupa alaturi de care a cantat este Bon Jovi.
Green Day

Green Day

Solistul trupei Green Day, Billie Joe Armstrong, a declarat recent într-un interviu că cea mai proastă trupă alături de care a cântat este Bon Jovi. Artistul se afla în direct la un post de radio britanic iar întrebarea a venit din partea uni fan.

Ca urmare a acestei afirmații Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, a declarat:

"Nu am nicio idee cand s-a intâmplat asta. De fapt, nu-mi aduc aminte dacă Green Day a deschis vreodată pentru noi. Ori sunt incapabil să-mi amintesc un astfel de moment, ori pur și simplu nu-mi aduc aminte. Regret că s-au simțit atât de prost", a încheiat râzând artistul.

Green Day (Foto: www.facebook.com)

Green Day a lansat recent al patrulea videoclip, intitulat Stay The Night, extras de pe noul album ¡Uno!, ce a fost lansat pe 25 septembrie și care este primul din trilogia realizată de formație. Aceasta se întregește cu albumele ¡Dos! și ¡Tres!, ce vor apărea în noiembrie și respectiv, ianuarie 2013.

Filmarile videoclipului au avut loc în aceeași locație unde a fost filmat și clipul piesei Nuclear Family și îi înfățișează pe Billie, Mike Birnt și Tre Cool cântand noua piesa în sala de repetiții. Ce a ieșit puteți urmări mai jos.

Discul este produs de celebrul Rob Cavallo, cunoscut pentru colaborările sale cu Alanis Morissette, Fleetwood Mac, Jewel, My Chemical Romance, Kid Rock, Avril Lavigne, Paramore, David Cook, Shinedown, Dave Matthews Band, Adam Lambert, Switchfoot sau Meat Loaf.

Tracklist ¡Uno!

 1. Nuclear Family
 2. Stay The Night
 3. Carpe Diem
 4. Let Yourself Go
 5. Kill The DJ
 6. Fell For You
 7. Loss Of Control
 8. Troublemaker
 9. Angel Blue
 10. Sweet 16
 11. Rusty James
 12. Oh Love

Citește mai multe despre Bon JoviGreen DayRichie Sambora
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai cunoscute melodii cu la-la-la-uri si dubi-duba-uri mixate în 3 minute - VIDEO

La-la-la-uri si dubi-duba-uri din istoria muzicala puse cap la cap si impachetate frumos pe YouTube de cdza. Surprinzator sau nu,...

Închide