Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Rezident Ex, grupul lui Kempes a lansat primul videoclip - Catedrala sufletului – VIDEO

REzident Ex, grupul format alături Tavi Iepan (chitară), Adi Popescu (chitară), Matthias Lange (chitară), Christian Podratzky (bass) și Florin Cvasa (tobe) a lansat videoclipul piesei Catedrala sufletului, care poate fi urmărit mai jos.
Rezident EX

Kempes și Rezident EX

Zile trec și zile vin de când Ovidiu Ioncu – Kempes și-a anunțat revenirea în muzica românească. Noul său grup format alături Tavi Iepan (chitară), Adi Popescu (chitară), Matthias Lange (chitară), Christian Podratzky (bass) și Florin Cvasa (tobe) a lansat videoclipul piesei Catedrala sufletului, care poate fi urmărit mai jos.

Rezident EX

Kempes și Rezident EX

Piesa a fost scrisă de Tavi Iepan, special  pentru vocea lui Kempes și va fi inclusă pe primul album Rezident Ex. "Este o povesteste despre o stare pe care eu cred ca cei mai multi o au, atunci  cand se intorc in locurile adolescentei si se reintalnesc, chiar si numai in memorie, cu momente, persoane si locuri care le-au marcat viata. Pentru o clipa, te afli in catedrala sufletului, unde prezentul, trecutul si viitorul se aduna in tine si ai senzatia ca totul este impreună. O seara tazie de vara in orasul meu este pentru mine, inca, unul dintre cele mai frumoase si linistitoare momente", a declarat Tavi despre această baladă.

Rezident Ex va susține primul concert din București vineri, 21 septembrie, la Arenele Romane, acesta fiind singurul show pe care trupa il va sustine in capitala. Sarbatoarea va continua la after party-ul din Ageless Club, unde membrii trupei vor fi prezenti pentru autografe, poze si pentru a-i saluta personal pe cei mai infocati fani. Accesul la after party se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Citește mai multe despre Ovidiu Ioncu KempesRezident EXTavi Iepan
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bucureștiul așteaptă revenirea lui Leonard Cohen

Concertul Leonard Cohen de la București are loc în Piața Constituției, pe data de 22 septembrie, cu începere de la...

Închide