Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Rezident Ex, grupul lui Kempes a lansat primul videoclip - Catedrala sufletului – VIDEO

REzident Ex, grupul format alături Tavi Iepan (chitară), Adi Popescu (chitară), Matthias Lange (chitară), Christian Podratzky (bass) și Florin Cvasa (tobe) a lansat videoclipul piesei Catedrala sufletului, care poate fi urmărit mai jos.

Publicat

pe

Rezident EX
Rezident EX

Zile trec și zile vin de când Ovidiu Ioncu – Kempes și-a anunțat revenirea în muzica românească. Noul său grup format alături Tavi Iepan (chitară), Adi Popescu (chitară), Matthias Lange (chitară), Christian Podratzky (bass) și Florin Cvasa (tobe) a lansat videoclipul piesei Catedrala sufletului, care poate fi urmărit mai jos.

Rezident EX

Kempes și Rezident EX

Piesa a fost scrisă de Tavi Iepan, special  pentru vocea lui Kempes și va fi inclusă pe primul album Rezident Ex. "Este o povesteste despre o stare pe care eu cred ca cei mai multi o au, atunci  cand se intorc in locurile adolescentei si se reintalnesc, chiar si numai in memorie, cu momente, persoane si locuri care le-au marcat viata. Pentru o clipa, te afli in catedrala sufletului, unde prezentul, trecutul si viitorul se aduna in tine si ai senzatia ca totul este impreună. O seara tazie de vara in orasul meu este pentru mine, inca, unul dintre cele mai frumoase si linistitoare momente", a declarat Tavi despre această baladă.

Rezident Ex va susține primul concert din București vineri, 21 septembrie, la Arenele Romane, acesta fiind singurul show pe care trupa il va sustine in capitala. Sarbatoarea va continua la after party-ul din Ageless Club, unde membrii trupei vor fi prezenti pentru autografe, poze si pentru a-i saluta personal pe cei mai infocati fani. Accesul la after party se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Trending