Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Reggae, dubstept și ritualuri indiene în Skrillex & Damian Marley, Make It Bun Dem - VIDEOCLIP

Skrillex și Damian Marley vin cu una dintre cele mai ciudate combinații de genurie muzicale – reggae și dubstep. Cei doi au realizat piesa Make It Bun Dem, pentru care au lansat și un videoclip ce prezintă ritualuri indiene.

Publicat

pe

Skrillex & Damian Marley - Make It Bun Dem Video
Skrillex & Damian Marley - Make It Bun Dem Video

Skrillex și Damian Marley vin cu una dintre cele mai ciudate combinații de genuri muzicale – reggae și dubstep. Cei doi au realizat piesa Make It Bun Dem, pentru care au lansat și un videoclip ce-l puteți urmări mai jos.

Skrillex & Damian Marley - Make It Bun Dem Video

Secvență clip Skrillex & Damian Marley - Make It Bun Dem

Clipul, regizat de Tony T. Datis începe prin a prezenta un om în vârstă, de origine indiană, care stă gânditor în fața casei sale. Pe cutia poștală a acestuia se odihnește un vultur care îl privește în ochi pe bătrân înainte să-și ia zborul. În cutia poștală se pot observa facturi neplătite și ordine de evacuare primite de toți vecinii săi din cartier.

În continuare, este prezentat un echipament de poliție care începe să evacueze oamenii din case. Până să ajungă la personajul nostru, apare fiul (sau nepotul) acestuia care începe niște ritualuri indiene și trezește spiritele naturii.

Și de această dată, efectele speciale sunt foarte bine realizate. Skrillex chiar a câștigat recent cu First Of The Year (Equinox) premiul pentru Clipul Cu Cele Mai Bune Efecte Vizuale la MTV Video Music Awards 2012.

Clip Oficial: Skrillex & Damian Marley - Make It Bun Dem

Comentează

Trending