Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Red Hot Chili Peppers a lansat două noi single-uri pe vinil - Never Is A Long Time & Love Of Your - AUDIO

Red Hot Chili Peppers a lansat cel de-al treilea set de piese înregistrate odată cu ultimul disc I'm With You. Acestea se numesc ever Is A Long Time și Love Of Your putând fi ascultate aici. In total vor fi publicate 18 melodii suplimentare, impartite in 9 seturi.

Red Hot Chili Peppers a lansat cel de-al treilea set de piese înregistrate odată cu ultimul disc I'm With You. Acestea se numesc Never Is A Long Time și Love Of Your Life, putând fi ascultate mai jos.

Sesiunea de înregistrări la albumul I'm With You a cuprins 18 melodii suplimentare, nepublicate. RHCP a programat lansarea lor pe discuri vinil de 7 inci, câte o melodie pe fiecare față. Cele 9 seturile de câte două piese au fost programate pentru punerea pe piață pe parcursul a 6 luni, astfel:

  • 14 august 2012: "Strange Man" pe fața A și "Long Progression" pe fața B
  • 11 septembrie 2012 (devansat pe 7 septembrie): "Magpies on Fire" și "Victorian Machinery"
  • 2 octombrie 2012: "Never Is A Long Time" și "Love Of Your Life"
  • 6 noiembrie 2012, 4 decembrie 2012, 18 decembrie 2012 și începutul lui 2013: câte 2 melodii neprezentate

Melodiile vor fi disponibile atât pe discuri vinil (făcute din materiale reciclate), cât și în format digital pe iTunes și pe Redhotchilipeppers.com. Fiecare download costă 1,29 dolari, iar setul integral cu discuri fizice - 75 de dolari.

Red Hot Chili Peppers - I'm With You Sessions

Artwork-ul complet Red Hot Chili Peppers - I'm With You Sessions

Fiecare dintre cele 9 discuri beneficiază de coperți realizate de Kelsey Brookes. Atunci când vor fi toate combinate vor forma un artwork unitar. Autorul are experiență în microbiologie, cultura surf și arta folk, iar lucrările sale combină în prisme explosize culori mohorâte, imagini îndrăznețe și motive atemporale. Acestea au fost publicate în expoziții și reviste precum GQ, Modern Painters, Juxtapoz, Beautiful Decay și Dazed & Confused.

Red Hot Chili Peppers - Never Is A Long Time

Red Hot Chili Peppers - Love Of Your

După cum se știe, RHCP a susținut recent un concert pe Arena Națională din București. Citiți impresii de la eveniment și urmăriți galeriile foto.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă primul remix oficial Dă vina pe...Voltaj - AUDIO

A apărut primul remix oficial al cântecului Dă vina pe... lansat de Voltaj, iar mai jos îl puteți asculta. Acesta...

Închide