Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Red Hot Chili Peppers a lansat două noi single-uri pe vinil - Magpies on Fire & Victorian Machinery - AUDIO

Red Hot Chili Peppers a lansat cel de-al doilea set de piese înregistrate odată cu ultimul disc I'm With You. Acestea se numesc MAGPIES ON FIRE și VICTORIAN MACHINERY, putând fi ascultate aici. In total vor fi publicate 18 melodii suplimentare, impartite in 9 seturi.
Red Hot Chili Peppers - artwork MAGPIES ON FIRE - VICTORIAN MACHINERY

Red Hot Chili Peppers - artwork MAGPIES ON FIRE - VICTORIAN MACHINERYRed Hot Chili Peppers a lansat cel de-al doilea set de piese înregistrate odată cu ultimul disc I'm With You. Acestea se numesc MAGPIES ON FIRE și VICTORIAN MACHINERY, putând fi ascultate mai jos.

Sesiunea de înregistrări la albumul I'm With You a cuprins 18 melodii suplimentare, nepublicate. RHCP a programat lansarea lor pe discuri vinil de 7 inci, câte o melodie pe fiecare față. Cele 9 seturile de câte două piese au fost programate pentru punerea pe piață pe parcursul a 6 luni, astfel:

  • 14 august 2012: "Strange Man" pe fața A și "Long Progression" pe fața B
  • 11 septembrie 2012 (devansat pe 7 septembrie): "Magpies on Fire" și "Victorian Machinery"
  • 2 octombrie 2012: "Never Is A Long Time" și "Love Of Your Life"
  • 6 noiembrie 2012, 4 decembrie 2012, 18 decembrie 2012 și începutul lui 2013: câte 2 melodii neprezentate

Melodiile vor fi disponibile atât pe discuri vinil (făcute din materiale reciclate), cât și în format digital pe iTunes și pe Redhotchilipeppers.com. Fiecare download costă 1,29 dolari, iar setul integral cu discuri fizice - 75 de dolari.

Red Hot Chili Peppers - I'm With You Sessions

Artwork-ul complet Red Hot Chili Peppers - I'm With You Sessions

Fiecare dintre cele 9 discuri beneficiază de coperți realizate de Kelsey Brookes. Atunci când vor fi toate combinate vor forma un artwork unitar. Autorul are experiență în microbiologie, cultura surf și arta folk, iar lucrările sale combină în prisme explosize culori mohorâte, imagini îndrăznețe și motive atemporale. Acestea au fost publicate în expoziții și reviste precum GQ, Modern Painters, Juxtapoz, Beautiful Decay și Dazed & Confused.

Red Hot Chili Peppers - MAGPIES ON FIRE

Red Hot Chili Peppers - VICTORIAN MACHINERY

După cum se știe, RHCP a susținut recent un concert pe Arena Națională din București. Citiți impresii de la eveniment și urmăriți galeriile foto.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ANATHEMA se pregătește de turneul european, a doua oprire fiind România

ANATHEMA se află pe ultima sută de metri cu turneul european. Concertul ANATHEMA de la Bucuresti va fi organizat de...

Închide