Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Queensryche în două variante, solistul Geoff Tate își prezintă propriul lineup

Dat afară de foștii săi colegi, vocalistul Geoff Tate și-a anunțat noul lineup pentru versiunea sa de formație. Tate se prezintă în continuare drept vocea Queensryche și deține controlul asupra site-ului oficial, unde și-a anunțat noii parteneri: Rudy Sarzo, Bobby Blotzer, Glen Drover, Kelly Gray și Randy Gane.

Publicat

pe

Geoff Tate
Geoff Tate

Queensryche este în continuare terenul confruntării dintre solistul Geoff Tate pe de o parte și de cealaltă parte, chitaristul Michael Wilton și ceilalți. Bateristul Scott Rockenfield l-a prezentat deja pe Todd La Torre de la Crimson Glory drept viitorul solist Queensryche.

Dat afară de foștii săi colegi, vocalistul Geoff Tate și-a anunțat noul lineup pentru versiunea sa de formație. Tate se prezintă în continuare drept vocea Queensryche și deține controlul asupra site-ului oficial, unde și-a anunțat noii parteneri: Rudy Sarzo, Bobby Blotzer, Glen Drover, Kelly Gray și Randy Gane.

Geoff Tate

Geoff Tate

În această formulă, Geoff Tate intenționează să organizeze un turneu aniversar Queensrÿche. Conflictul cu ceilalți componenți din trupa Queensrÿche va căpăta cu siguranță noi dimensiuni.

Echipa reunită de Tate are ștate vechi în lumea metalului. Basistul Rudy Sarzo a colaborat cu Ozzy și Dio, bateristul Bobby Blotzer a făcut parte din Ratt, iar Glen Drover a fost la un moment dat component Megadeth și a cântat cu King Diamond. Clăparul Randy Gane a mai cântat alături de Geoff Tate și Queensrÿche în turnee și a colaborat pe discul trupei Sweaty Nipples din 1993.

Între timp Geoff Tate a lucrat și la un album solo, pe care îl va lansa în această toamnă. Solistul a semnat un contract solo cu labelul InsideOut Music.

Comentează

Trending