Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Program și detalii Oktoberfest 2012

Oktoberfest se apropie de o nouă ediție, în perioada 7 – 9 septembrie, în Parcul Tineretului. Află ce vei descoperi la festivalul berii nemețești și ce trupe vor concerta la evenimen.
Oktoberfest in Munich

Oktoberfest în Munich 2009

Urmărește-ne pe

Oktoberfest se apropie de o nouă ediție, în perioada 7 – 9 septembrie, în Parcul Tineretului (intrarea din Bd-ul Șincai).

Festivalul berii germane va aduce la București numeroase beri nemțești precum: Weismainer, Franziskaner, Leikeim, Monchshof, Kapuziner, Kulmbacher, Eku, Patrizier brau. De asemenea, publicul va putea încerca și beri cehești ca Budejovichy budvar, Kozel, Pardal și Zlaty bazant.

Oktoberfest in Munich

Oktoberfest în Munich 2009 (Foto: www.edelweiss-travel.ro)

În ceea ce privește mâncarea, și aici publicul va avea parte de o varietate de sortimente de preparate germane cu carne – turinger, bratwust, ciolan cu varza, piept de rata, mici, fripturi, frigarui; de brutărie - covrigi retzel, baghete, chifle, pâine tradițional nemțească; și selecții din cofetăria bavareză – prăjuturi, torturi, tarte bavareze, brioșe.

În premieră, la festival va fi comercializată turta dulce germană de la producătorul ce vinde la celebrul Oktoberfest din Munchen. În afară de bere și mâncare, cei prezenți la festival vor putea cumpăra articole promoționale diverse: halbe, pahare, desfăcătoare, fulare, tricouri tradiționale bavareze, halbe speciale de ceramică, sticle speciale de bere etc.

Program Oktoberfest 2012

În prima zi de festival vor urca pe scenă începând cu ora 18:00 cei de la Fanfara Bavareză, Karpatem Show. De la 21:00, trupa Changing Skins va încinge atmosfera timp de o oră și jumătate.

În cea de-a doua zi de festival, între 16:00 și 18:00 se va defășura concursul Miss Festivalul Berii Germane. Fanfara Bavareză, Karpatem Show va cânta din nou la eveniment, de la ora 18:15, iar Timpuri noi va urca pe scenă de la 21:00.

În ultima zi de festival vor avea loc diferite concursuri între orele 18:00 – 19:00. Seara va fi încheiată de aceeași Fanfară Bavareză care va susține atmosfera de la 19:30 până la 21:30.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Changing SkinsTimpuri Noi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams lansează noul album Take The Crown

Robbie Williams se pregătește să lanseze un nou album, ce se intitulează Take The Crown. Materialul cu numărul 9 va...

Închide