Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Placebo lanseaza EP-ul B3 - VIDEO

Placebo, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ , va lansa pe 12 octombrie EP-ul B3. Materialul conține pe langă piesa de titlu incă patru melodii și poate fi precomandat de pe site-ul oficial al trupei.
placebo - b3

Placebo

Placebo, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ, va lansa pe 12 octombrie EP-ul B3. Materialul conține pe langă piesa de titlu incă patru melodii și poate fi precomandat de pe site-ul oficial al trupei.

Placebo - B3

Placebo (Foto: www.facebook.com)

B3 a fost deja cântată în concerte iar o înregistrare cu noul single poate fi urmărită mai jos. Placebo a concertat și la București în această vară pe stadionul Iolanda Balas.

Tracklist B3

  1.  B3
  2.  I Know You Want To Stop
  3.  The Extra
  4.  I.K.W.Y.L
  5.  Time Is Money

Citește mai multe despre Placebo
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AC/DC lansează primul album live după o pauză de 20 de ani

AC/DC lansează primul album live după o pauză de 20 de ani. Discul conține înregistrări din cadrul celor trei concerte...

Închide