Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Pink a lansat 4 piese noi. Pink feat. Lily Allen – LYRIC VIDEO

Pink a lansat 4 lyric videos pentru piesele True Love, Are We All We Are, Slut Like You și How Come You’re Not Here. Toate piesele sunt incluse pe viitorul album al artistei. True Love reprezintă o colaborare cu Lily Allen.
Pink - live la MTV Video Music Awards 2012

Pink - live la MTV Video Music Awards 2012

Pink a lansat 4 lyric videos pentru piesele True Love, Are We All We Are, Slut Like You și How Come You’re Not Here. Toate piesele sunt incluse pe viitorul album al artistei și pot fi urmărite mai jos.

True Love este o primă colaborare a lui Pink cu Lily Allen și prima piesă a artistei de când aceasta a anunțat că revine la cariera sa muzicală.

Noul material semnat Pink este intitulat The Truth About Love și va apărea pe 17 septembrie în Marea Britanie și pe18 septembrie în Statele Unite. Acesta mai include colaborări cu Eminem la piesa Here Comes The Weekend și cu Nate Ruess, solistul trupei Fun la cântecul Just Give Me A Reason. Pe acestea le vom auzi curând, întrucât artista va lansa câte un lyric video pentru fiecare cântec de pe album.

Lyric Video: Pink - True Love

Lyric Video: Pink - Are We All We Are

Lyric Video: Pink - Slut Like You

Lyric Video: Pink - How Come You’re Not Here

Citește mai multe despre EminemLily AllenPink
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert SABATON la București

Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire, ce va ajunge în Romania pe 19 martie 2013...

Închide