Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Petrecere de Halloween la Sala Polivalentă: The White Rabbit and The Black Magic

Anul acesta de Halloween va avea loc la Sala Polivalentă o super petrecere sub titulatura The White Rabbit and The Black Magic. Pe scenă vor urca artiști din arii muzicale diferite, precum: Rockwell (drum and bass), Coma (rock alternativ), Shadowbox (hip-hop), Tremour (dubstep) și Flesh Rodeo (metal alternativ)
Petrecere de Halloween - The White Rabbit and The Black Magic

Petrecere de Halloween - The White Rabbit and The Black Magic

Așa cum se obișnuiește de câțiva ani buni, românii sărbătoresc Halloween, iar anul acesta la Sala Polivalentă, București pe 27 octombrie va avea loc o super petrecere intitulată The White Rabbit and The Black Magic. Evenimentul va include proiecții de film, lumini, decoruri de poveste și o scenă pe care vor urca cunoscuți artiști români și străini. Biletele se vor pune în vânzare începând cu 1 octombrie.

Petrecere de Halloween - The White Rabbit and The Black Magic

Petrecere de Halloween - The White Rabbit and The Black Magic

Până acum a confirmat prezența la petrecere Rockwell, unul dintre cei mai talentați și originali producători de drum and bass din Marea Britanie. Odată ce a ajuns în Londra, Rockwell s-a impus rapid cu producțiile sale datorită abordării extrem de inedite. Acesta a lucrat cu case discuri importante precum Digital Soundboy, Critical și Shogun, iar în 2010 a ajuns să fie considerat unul dintre cei mai buni producători de drum and bass.

Pentru cei pasionați de rock alternativ, pe scenă va urca una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, Coma. De când s-a lansat în 2000, grupul s-a evidențiat printr-un sound modern care a evoluat de-alungul timpului. În prezent Coma este una dintre cele mai reprezentative formații de acest gen din România.

Nici hip-hop-ul nu va fi neglijat la petrecerea de Halloween, unde fanii stilului vor da din mâinia alături de trupa Shadowbox. Grupul se diferențiază prin stilul propriu de a combina instrumentele live cu schimbări de ritm și de flow. În prezent, formația, din care face parte și Răzvan Ristea de la Luna Amară, lucrează la albumul debut intitulat Split. Acesta este realizat în colaborare cu artistul Chimie.

Petrecere de Halloween - The White Rabbit and The Black Magic

Petrecere de Halloween - The White Rabbit and The Black Magic

De asemenea, publicul va fi zdruncinat de Tremour, un artist român cu peste 10 ani de experiență pe scena de drum and bass și dubstep. Acesta este cunoscut pentru coloana sonoră a documentarului Get Brighton Graffiti ce vorbește despre istoria și cultura graffiti din Brighton, Marea Britanie. Anul acesta a lansat prima melodie pe CD - un remix creat pentru competiţia Dvořák Remastered, organizată de Centrul Ceh. A mixat alături de nume importante precum Doctor P, Ed Solo, Alix Perez, DJ Yoda sau Dub FX. De asemenea, în octombrie va lansa primul vinil în ediție limitată.

O altă confirmare la eveniment este trupa tânără de metal-alternativ Flesh Rodeo care câștigă rapid din ce în ce mai mulți ascultători. Ca şi influențe muzicale, baieții îi menționează pe Tool, Korn, Alice in Chains – nu toate fiind influențe neapărat directe.

Pe măsură ce sunt anunțate vom updata cu următoarele confirmări.

Citește mai multe despre ComaFlesh RodeoTremour
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slipknot, headliner la Download Festival, posibil concert în România

Slipknot este cel de-al 3-lea headliner pentru festivalul Download ce va avea loc anul viitor la Donington Park, Marea Britanie....

Închide