Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Pearl Jam și Jay-Z au cântat 99 Problems - VIDEO

Pearl Jam și Jay-Z au cântat împreună hit-ul 99 Problems, în cadrul festivalului organizat de rapper, Made In America și puteți vedea înregistrarea momentului pe InfoMusic.
Jay-Z si Pearl Jam

Jay-Z si Pearl Jam, Live Made In America Festival

Pearl Jam și Jay-Z au cântat împreună hit-ul 99 Problems, în cadrul festivalului organizat de rapper, Made In America, iar mai jos puteți vedea înregistrarea.

Jay-Z si Pearl Jam

Jay-Z si Pearl Jam, Live Made In America Festival │ FOTO: www.billboard.com

Evenimentul a avut loc în Philadelphia în weekend-ul ce a trecut. Publicul prezent a avut ocazia să vadă pe scenă în cele 2 zile de festival pe Skrillex, Calvin Harris, Passion Pit, D’Angelo, The Hives, Rita Ora, Santigold, Odd Future, Drake, Pearl Jam și desigur Jay-Z.

Made In America a fost un adevărat succes, iar Jay-Z a demonstrat încă o dată că tot ceea ce își propune se îndeplinește. Rapper-ul și-a dorit ca Președintele Obama să vină să cânte la festivalul său și s-a întâmplat....într-un fel. Obama nu a cântat dar a înregistrat un mesaj pentru public ce a fost difuzat pe marile ecrane de la eveniment.

Live Pearl Jam & Pearl Jam – 99 Problems

Citește mai multe despre Jay-ZPearl Jam
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul de la Green Day a fost dus de urgență la spital

Billie Joe Armstrong, vocea de la Green Day a fost dus de urgență la spital, iar trupa a fost obligată...

Închide