Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Pearl Jam și Jay-Z au cântat 99 Problems - VIDEO

Pearl Jam și Jay-Z au cântat împreună hit-ul 99 Problems, în cadrul festivalului organizat de rapper, Made In America și puteți vedea înregistrarea momentului pe InfoMusic.
Jay-Z si Pearl Jam

Jay-Z si Pearl Jam, Live Made In America Festival

Pearl Jam și Jay-Z au cântat împreună hit-ul 99 Problems, în cadrul festivalului organizat de rapper, Made In America, iar mai jos puteți vedea înregistrarea.

Jay-Z si Pearl Jam

Jay-Z si Pearl Jam, Live Made In America Festival (Foto: www.billboard.com)

Evenimentul a avut loc în Philadelphia în weekend-ul ce a trecut. Publicul prezent a avut ocazia să vadă pe scenă în cele 2 zile de festival pe Skrillex, Calvin Harris, Passion Pit, D’Angelo, The Hives, Rita Ora, Santigold, Odd Future, Drake, Pearl Jam și desigur Jay-Z.

Made In America a fost un adevărat succes, iar Jay-Z a demonstrat încă o dată că tot ceea ce își propune se îndeplinește. Rapper-ul și-a dorit ca Președintele Obama să vină să cânte la festivalul său și s-a întâmplat....într-un fel. Obama nu a cântat dar a înregistrat un mesaj pentru public ce a fost difuzat pe marile ecrane de la eveniment.

Live Pearl Jam & Pearl Jam – 99 Problems

Citește mai multe despre Jay-ZPearl Jam
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul de la Green Day a fost dus de urgență la spital

Billie Joe Armstrong, vocea de la Green Day a fost dus de urgență la spital, iar trupa a fost obligată...

Închide