Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Paul McCartney va fi decorat cu Legiunea de Onoare de președintele Franței

Paul McCartney va fi decorat de președintele Franței Francois Hollande cu Legiunea de Onoare. Evenimentul se va desfășura pe 8 septembrie, la Paris.
Paul McCartney

Paul McCartney

Paul McCartney va fi decorat de președintele Franței Francois Hollande cu Legiunea de Onoare. Evenimentul se va desfășura pe 8 septembrie, la Paris.

Paul McCartney

Paul McCartney

Legiunea de Onoare a fost creată de Napoleon Bonaparte în 1802 și reprezintă cea mai mare distincție pe care guvernul francez o poate oferi unui civil. Există 5 grade: Cavaler, Ofițer, Comandant, Mare Ofițer și Marea Cruce. Dintre acestea, artistul va primi gradul de ofițer.

Distincția nu este acompaniată și de o recompensă monetară, dar necesită un efort financiar din partea celui care este decorat. Astfel, dacă McCartney își dorește această decorație trebuie să plătească până la 1.000 de dolari pentru confecționarea medaliei la un bijutier autorizat.

Paul McCartney a mai fost decorat în grad de Cavaler de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Citește mai multe despre Paul McCartney
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Monarchy începe turneul național Feeding the Beast

Trupa Monarchy se pregătește să plece într-un nou turneu național pentru promovarea albumului de debut Feeding the Beast, lansat anul...

Închide