Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Paul McCartney va fi decorat cu Legiunea de Onoare de președintele Franței

Paul McCartney va fi decorat de președintele Franței Francois Hollande cu Legiunea de Onoare. Evenimentul se va desfășura pe 8 septembrie, la Paris.
Paul McCartney

Paul McCartney

Paul McCartney va fi decorat de președintele Franței Francois Hollande cu Legiunea de Onoare. Evenimentul se va desfășura pe 8 septembrie, la Paris.

Paul McCartney

Paul McCartney

Legiunea de Onoare a fost creată de Napoleon Bonaparte în 1802 și reprezintă cea mai mare distincție pe care guvernul francez o poate oferi unui civil. Există 5 grade: Cavaler, Ofițer, Comandant, Mare Ofițer și Marea Cruce. Dintre acestea, artistul va primi gradul de ofițer.

Distincția nu este acompaniată și de o recompensă monetară, dar necesită un efort financiar din partea celui care este decorat. Astfel, dacă McCartney își dorește această decorație trebuie să plătească până la 1.000 de dolari pentru confecționarea medaliei la un bijutier autorizat.

Paul McCartney a mai fost decorat în grad de Cavaler de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Citește mai multe despre Paul McCartney
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Monarchy începe turneul național Feeding the Beast

Trupa Monarchy se pregătește să plece într-un nou turneu național pentru promovarea albumului de debut Feeding the Beast, lansat anul...

Închide