Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Paradise Lost a lansat un nou videoclip - VIDEO

Veteranii Paradise Lost au lansat un nou videoclip pentru piesa Fear of Impending Hell care poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album de studio, intitulat Tragic Idol, care a fost lansat pe 23 aprilie, prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Urmărește-ne pe

Veteranii Paradise Lost nu pierd timpul şi au lansat un nou videoclip pentru piesa Fear of Impending Hell care poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album de studio, intitulat Tragic Idol, care a fost lansat pe 23 aprilie, prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Cel de-al 13-lea album din cariera britanicilor este înregistrat în studioul The Chapel din Lincolnshire, Anglia și este produs de Jens Bogren, cunoscut pentru colaborarile sale cu trupe precum Opeth, Soilwork, Katatonia, Amon Amarth sau The Devin Townsend Project. Artwork-ul a fost realizat de artistul Valnoir care a mai colaborat cu trupele Morbid Angel, Laibach, Ulver sau Watain.

Despre mesajul piesei solistul Nick Holmes a declarat: "Versurile vorbesc despre acele lucruri din viață care ni se vor întampla, sau nu. Cei mai mulți oameni refuză să se gândească la evenimentele nefericite prin care ar putea trece, iar moartea este ceva de care toată lumea se teme. Când copiii mei mă întreabă despre moarte, încerc să le dau un raăspuns care să îi faca fericiți și încrezători, dar adevarul este că sunt la fel de uimit și de speriat ca și ei".

Tracklist Tragic Idol

 1. Solitary One
 2. Crucify
 3. Fear of Impending Hell
 4. Honesty in Death
 5. Theories from Another World
 6. In This We Dwell
 7. To the Darkness
 8. Tragic Idol
 9. Worth Fighting for
 10. The Glorious End
 11. Ending Through Changes (Limited Edition - Bonus)
 12. Never Take Me Alive (Spear of Destiny cover) (Limited Edition - Bonus)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul BALKANIK! FESTIVAL

Cea de-a doua ediție BALKANIK! FESTIVAL începe vineri, 21 septembrie, de la ora 14:00. Vezi programul muzical si distractiile balcanice...

Închide