Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Paradise Lost a lansat un nou videoclip - VIDEO

Veteranii Paradise Lost au lansat un nou videoclip pentru piesa Fear of Impending Hell care poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album de studio, intitulat Tragic Idol, care a fost lansat pe 23 aprilie, prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Publicat

pe

Veteranii Paradise Lost nu pierd timpul şi au lansat un nou videoclip pentru piesa Fear of Impending Hell care poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasă de pe ultimul album de studio, intitulat Tragic Idol, care a fost lansat pe 23 aprilie, prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Cel de-al 13-lea album din cariera britanicilor este înregistrat în studioul The Chapel din Lincolnshire, Anglia și este produs de Jens Bogren, cunoscut pentru colaborarile sale cu trupe precum Opeth, Soilwork, Katatonia, Amon Amarth sau The Devin Townsend Project. Artwork-ul a fost realizat de artistul Valnoir care a mai colaborat cu trupele Morbid Angel, Laibach, Ulver sau Watain.

Despre mesajul piesei solistul Nick Holmes a declarat: "Versurile vorbesc despre acele lucruri din viață care ni se vor întampla, sau nu. Cei mai mulți oameni refuză să se gândească la evenimentele nefericite prin care ar putea trece, iar moartea este ceva de care toată lumea se teme. Când copiii mei mă întreabă despre moarte, încerc să le dau un raăspuns care să îi faca fericiți și încrezători, dar adevarul este că sunt la fel de uimit și de speriat ca și ei".

Tracklist Tragic Idol

  1. Solitary One
  2. Crucify
  3. Fear of Impending Hell
  4. Honesty in Death
  5. Theories from Another World
  6. In This We Dwell
  7. To the Darkness
  8. Tragic Idol
  9. Worth Fighting for
  10. The Glorious End
  11. Ending Through Changes (Limited Edition - Bonus)
  12. Never Take Me Alive (Spear of Destiny cover) (Limited Edition - Bonus)

Trending