Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică, la Sala Palatului

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Ștefan Bănică va susține pentru al 11-lea an show-urile specifice, ce încântă publicul în perioada Crăciunului. Spectacolele vor avea loc pe 13 și 14 decembrie la Sala Palatului, București.
Ștefan Bănică - Afiș concerte de Crăciun 2012

Ștefan Bănică - Afiș concerte de Crăciun 2012

Ștefan Bănică aduce atmosfera magică de Crăciun într-o serie de concerte speciale. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an, artistul va susține pentru a 11-a oară show-urile specifice, ce încântă publicul în perioada Crăciunului. Spectacolele vor avea loc pe 13 și 14 decembrie la Sala Palatului, București, începând cu ora 19:30.

Ștefan Bănică

Ștefan Bănică

Intitulate O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică, concertele vor avea un setlist format din cele mai cunoscute hit-uri ale artistului, dar și cântece de pe noul album, Altceva.

Vă aștept, ca de obicei, să petrecem o seară de neuitat și să ne încărcăm bateriile pentru încă un an de zile. Spectacolul se numește O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică, titlu inspirat de cel mai nou cântec al meu de Crăciun, Noaptea de Crăciun, care va apărea ca bonus track pe albumul Altceva, album ce va fi lansat pe piață în luna octombrie. În concertul de Crăciun vor fi momente inedite, mai ales datorită invitaților-surpriză ce vor fi pe scenă alături de mine. Vă aștept cu toată dragostea în decembrie la Sala Palatului!” – Ștefan Bănică

QR Code pe afișele O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică

Afișul concertelor de Crăciun va avea un QR Code ce va facilita accesul publicului la eveniment, dar și precomandarea discului Altceva. Aflat pe afiș în stânga jos, codul, odată scanat de un smartphone oferă 2 opțiuni: comandă bilet concert de Crăciun 2012 și precomandă noul album Ștefan Bănică – Altceva.

Cei care vor precomanda noul material al cântărețului vor putea să asculte primii piesele ce constituie discul.

Bilete la O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică

Biletele sunt împărțite în 4 categorii:

  • Categoria III - 60 de ron
  • Categoria II - 100 de ron
  • Categoria I - 150 de ron
  • VIP - 200 de ron

Biletele sunt disponibile online pe bilete.ro si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro , www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro și la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, magazinul Unirii (parter), Stația de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Poștei Române semnalizate.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonia a filmat clipul Jameia – VIDEO – FOTO

Antonia a filmat videoclipul pentru piesa Jameia, pe care sperăm să-l vedem cât mai curând. Dar până atunci, artista a...

Închide