Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

O femeie a fost arestată de 4 ori în 26 de ore pentru că asculta AC/DC prea tare

O femeie din New Hampshire, Statele Unite, pasionată de muzică celor de la AC/DC a fost arestată de 4 în decurs de 26 ore întrucât asculta prea tare piese precum Highway To Hell.
AC DC

AC/DC

Să fii fan AC/DC nu este deloc ușor. O femeie din New Hampshire, Statele Unite, pasionată de muzică celor de la AC/DC a fost arestată de 4 ori în decurs de 26 ore pentru că asculta prea tare piese precum Highway To Hell.

AC DC

AC/DC (Foto: fanpop.com)

Potrivit Boston.com, femeia, pe numele său Joyce Coffey a primit la început un avertisment că muzica este prea tare, dar după o oră, autoritățile au fost chemate din nou și au arestat-o. Aceasta a fost apoi eliberată, iar după cinci ore din nou s-a trezit cu poliția la ușă și a fost din nou arestată, din același motiv. Acțiunea s-a mai repetat încă de 2 ori, femeia insistând să asculte tare piesele AC/DC.

Întâmplarea l-a amuzat chiar și pe judecător, care la acordarea sentinței i-a recomandat inculpatei să folosească căști pe viitor și toată lumea va fi mai fericită.

Vouă vi s-a întâmplat vreodată să primiți o vizită din partea poliției pentru că ascultați muzica prea tare?

Citește mai multe despre AC/DC
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Atmosfera anilor '90 în Azealia Banks, 1991 - VIDEOCLIP

Azealia Banks a lansat un nou videoclip, pentru piesa 1991. Regizat de Justin Mitchell, este un adevărat remix al clipurilor...

Închide