Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noua descoperire britanică, Jake Bugg a lansat un nou clip - VIDEOCLIP

Jake Bugg este artistul care a devenit cunoscut odată cu prestația sa de anul trecut de la celebrul festival Glastonbury. La doar 17 ani, s-a urcat pe scenă cu chitara și a cucerit imediat publicul cu stilul său.

Publicat

pe

Jake Bugg
Jake Bugg │ FOTO: www.facebook.com

Marea Britanie are un nou artist tânăr care se apropie promițător de culmile succesului. Jake Bugg este artistul care a devenit cunoscut odată cu prestația sa de anul trecut de la celebrul festival Glastonbury. La doar 17 ani, s-a urcat pe scenă cu chitara și a cucerit imediat publicul cu stilul său.

Jake Bugg

Jake Bugg │ FOTO: www.facebook.com

Influențat de Bob Dylan, Oasis, The Beatles, Jimi Hendrix și Donovan, Jake Bugg își consolidează un stil tineresesc, de folk, specific englezesc.

Jake a anunțat că va lansat albumul debut pe 15 octombrie, iar începând cu 2013 va susține un nou turneu în Marea Britanie și Europa. Albumul va include 14 piese sincere, profunde, ce reflectă realități din societatea britanică.

În plus, Jake Bugg a lansat un nou videoclip, pentru single-ul Two Fingers, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul a fost postat pe contul oficial de YouTube al artistului pe 23 septembrie și în doar 2 zile a strâns aproape 18000 de vizualizări.

Se pare că talentul lui Jake Bugg a fost imediat receptat de câțiva veterani în muzică, artiști precum Noel Gallagher, Lily Allen, Elton John, Chris Martin, Damon Albarn și Snow Patrol declarându-se fani ai tânărului cântăreț din Nottingham, Anglia.

Clip Oficial: Jake Bugg - Two Fingers

Comentează

Trending