Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Noi experiențe muzicale aduse de Havasi la București - Pensula & Pianul și The Unbending Trees

Două dintre noile părți prezentate în cadrul show-ului HAVASI Symphonic, Pensula și Pian și The Unbending Trees, vor întregi magia unui spectacol cu adevărat special, a cărui esență este dată de comuniunea perfectă a artelor.
HAVASI - Brush & Piano

HAVASI - Brush & Piano

Spectacolul HAVASI Symphonic, programat pe 3 noiembrie la Sala Palatului, se va bucura de un program muzical impresionant, care își va purta publicul printr-o serie de stări de spirit diferite, în cadrul unei călătorii muzicale fără precedent. Două dintre noile părți prezentate în cadrul show-ului, Pensula și Pian și The Unbending Trees, vor întregi magia unui spectacol cu adevărat special, a cărui esență este dată de comuniunea perfectă a artelor.

HAVASI - Brush & Piano

HAVASI - Brush & Piano

Pe scena Sălii Palatului din Bucuresti, HAVASI va aduce un omagiu muzical celor mai mari genii ale artei plastice din toate timpurilor. Arta, muzica și pictura se contopesc dând naștere la Pensula și Pianul - o expoziție a muzicii, un concert al picturilor. În acest “capitol” al show-ului Symphonic, accentul cade pe intimitate, HAVASI fiind acompaniat doar de o orchestră de coarde. Spiritualitatea pictorilor celebri este evocată prin perspectiva meticuloaselor dramaturgii seculare, reamintind de spectacole de teatru prin proiectarea operelor de artă pe imensele ecrane amplasate de-a lungul scenei. Muzica și picturile de renume mondial, sub influența cărora HAVASI a început să compună, inspiră istorie, moștenire, eroi, dedicare și dragoste.

HAVASI Brush and Piano

The Unbending Trees, proiect creat de HAVASI  și Kristóf Hajós, cântăreț și libretist, este una dintre cele mai originale exprimări ale muzicii europene, potrivit criticilor din Marea Britanie. Trupa a devenit cunoscută odată cu descoperirea pieselor prin intermediul site-ului MySpace de către Ben Watt, membru al duo-ului Everything But the Girl. Muzica și versurile directe, create cu o sensibilitate ce mângăie sufletul omului, pendulează între întuneric și lumină, depresie și speranță. În cântecele de suflet, doar pianul este cel care acompaniază interpretul. În alte cazuri, când tema necesită instrumente mai dramatice, basul și tobele întăresc efectul muzicii.

Unbending Trees

Unbending Trees

Melodia “You Are A Lover” cu libretul semnat de Kristóf Hajós și muzica de HAVASI a avut un mare success în 2011 pe albumul solo al artistei Tracey Thorn de la Everything But The Girl. Muzica formației The Unbending Trees este adesea comparată cu lumea muzicii lui Leonard Cohen sau cu a lui Antony and the Johnsons.

The Unbending Trees - Alfred's Lovesong

Biletele la HAVASI Symphonic sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online pe www.myticket.ro, având prețuri cuprinse între 99 și 335 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Havasi
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf, Vunk și ultimul concert Sistem la ediția finală Pro Istoria Fest 2012 – Sighișoara

Pro Istoria Fest a ajuns la ultima ediție pe anul acesta. Evenimentul va avea loc la Sighișoara, unde vor concerta...

Închide