Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

No Doubt - Push And Shove - Videoclip nou

No Doubt a lansat recent videoclipul piesei Push and Shove, pe care îl puteți urmări mai jos. Melodia e un featuring cu Busy Signal și este extrasă de pe albumul omonim care a fost pe 24 septembrie.
No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

No Doubt a lansat recent videoclipul piesei Push and Shove, pe care îl puteți urmări mai jos. Melodia e un featuring cu Busy Signal și este extrasă de pe albumul omonim care a fost lansat pe 24 septembrie.

Este primul material înregistrat de formație în ultimii 10 ani, acesta fiind foarte așteptat atât de fani, cât și de critici. Artwork-ul a fost realizat de celebru pictor muralist Miles “Mac” MacGregor iar discul a este produs de Mark “Spike” Stent (The KLF, Spice Girls).

No Doubt - Push And Shove

No Doubt - Push And Shove

Produsă de Major Lazer (Diplo/Switch), Push and Shove are o aromă mult mai ska și puternice influențe de reggae - ceea ce n-ar trebui să ne mire, gândindu-ne la lista extrem de variata de influențe a trupei. Despre această piesa, Tony Kanal, basistul trupei a spus că "reprezintă pentru formație ceea ce reprezintă Bohemian Rapsody pentru Queen".

Tracklist Push and Shove

 1. Settle Down
 2. Looking Hot
 3. One More Summer
 4. Push And Shove
 5. Easy
 6. Gravity
 7. Undercover
 8. Undone
 9. Sparkle
 10. Heaven
 11. Dreaming The Same Dream

Citește mai multe despre No Doubt
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Subcarpați lansează primul album din colecția Culese din cartier, ARGATU' - AUDIO

Subcarpați vine cu un nou proiect ce are ca scop promovarea folclorului românesc în underground. Grupul va lansa albumul ARGATU’,...

Închide