Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Neil Young are cont pe Twitter și dezvăluie Walk Like A Giant - VIDEOCLIP

Legendarul rocker Neil Young și-a făcut în sfârșit cont pe Twitter și într-o singură zi a strâns peste 22000 de followers. În primul său mesaj, artistul dezvăluie noul videoclip psihedelic al piesei Walk Like A Giant, extrasă de pe viitorul album Psychedelic Pill.
Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young

Legendarul rocker Neil Young și-a făcut în sfârșit cont pe Twitter și într-o singură zi a strâns peste 22000 de followers. În primul său mesaj, artistul dezvăluie noul videoclip Walk Like A Giant, pe care îl puteți vedea mai jos.

Piesa este extrasă de pe viitorul album Psychedelic Pill, ce va fi lansat pe 30 octombrie, iar clipul său este cu adevărat psihedelic. Acesta include secvențe din înregistrări foarte vechi cu presupusul Yeti, cu un tren care se răstoarnă și cu Albert Einstein. Acestea sunt întrepătrunse de imagini ce ne aduc aminte de formele pe care le face un caleidoscop.

Tot pe Twitter, Young a mai anunțat fanii că o sesiune de întrebări și răspunsuri despre noul material va avea loc alături de fani în octombrie, pe site-ul său oficial.

Recent, artistul a mărturisit că a renunțat la băutură și droguri în urmă cu un an. Într-un interviu pentru publicația New York Times, Young a vorbit deschis despre consumul său constant de alcool și marijuana.

„Am făcut-o timp de 40 de ani. Acum vreau să văd cum este să nu o fac. Este pur și simplu o perspectivă diferită”, a declarat artistul.

Odată ce s-a lăsat de vicii, Neil Young a început să lucreze la memoriile sale, ce vor apărea în luna octombrie, sub numele Waging Heavy Peace.

Clip Oficial: Neil Young - Walk Like A Giant

Citește mai multe despre Neil Young
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ti amo - "Cele două cuvinte" de la TAXI se spun greu și în italiană - VIDEO

Hitul trupei TAXI, "Cele două cuvinte" are o nouă parodie oficială. Versiunea în limba italiană a apărut de curând pe...

Închide