Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Nebunie și iubire în Muse, Madness – VIDEOCLIP

Noul videoclip Muse este o adevărată nebunie. Povestea de dragoste dintre doi tineri se petrece în mijlocul unor lupte de stradă dintre protestatari și jandarmi.
Muse - Madness Video

Secvență clip Muse - Madness

Direcția comercială pe care Muse o urmează în ultimul timp este vizibilă și în noul clip al formației, Madness, pe care îl puteți vedea mai jos.

Muse - Madness Video

Secvență clip Muse - Madness

Clipul, regizat de Anthony Mandler prezintă o poveste de iubire, în care cei doi îndrăgostiți se „vânează” unul pe celălalt până ce cedează sentimentelor și pasiunii. Aici intervine partea comercială - rolurile sunt interpretate de 2 modele, care seamană ca aspect fizic și stil vestimentar cu 2 personaje din celebrul serial de televiziune Gossip Girl, adică sunt foarte glamorous.

Videoclipul mai are și o parte de „nebunie”, care nu putea să lipsească având în vedere titlul piese. Astfel, povestea de dragoste se desfășoară în mijlocul unei revolte violente. Protestatarii sparg geamuri, aruncă cu coctail molotov, iar jandarmii ripostează cu jeturi de apă și se luptă corp la corp cu aceștia.

Madness este al 2-lea single extras de pe noul album The 2nd Law ce are lansarea programată pentru 1 octombrie. Piesa a atras atenția datorită influențelor de dubstept folosite de grup, dar mai mult datorită faptului că, în ceea ce privește sound-ul, aduce foarte mult a Queen.

Clip Oficial: Muse - Madness

Citește mai multe despre Muse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Mark Knopfler la Bucuresti

Mark Knopfler, vine pentru prima dată în România. Fondatorul, compozitorul, chitaristul și solistul celebrei trupe Dire Straits va concerta pe...

Închide