Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Nebunie și iubire în Muse, Madness – VIDEOCLIP

Noul videoclip Muse este o adevărată nebunie. Povestea de dragoste dintre doi tineri se petrece în mijlocul unor lupte de stradă dintre protestatari și jandarmi.

Publicat

pe

Muse - Madness Video
Muse - Madness Video

Direcția comercială pe care Muse o urmează în ultimul timp este vizibilă și în noul clip al formației, Madness, pe care îl puteți vedea mai jos.

Muse - Madness Video

Secvență clip Muse - Madness

Clipul, regizat de Anthony Mandler prezintă o poveste de iubire, în care cei doi îndrăgostiți se „vânează” unul pe celălalt până ce cedează sentimentelor și pasiunii. Aici intervine partea comercială - rolurile sunt interpretate de 2 modele, care seamană ca aspect fizic și stil vestimentar cu 2 personaje din celebrul serial de televiziune Gossip Girl, adică sunt foarte glamorous.

Videoclipul mai are și o parte de „nebunie”, care nu putea să lipsească având în vedere titlul piese. Astfel, povestea de dragoste se desfășoară în mijlocul unei revolte violente. Protestatarii sparg geamuri, aruncă cu coctail molotov, iar jandarmii ripostează cu jeturi de apă și se luptă corp la corp cu aceștia.

Madness este al 2-lea single extras de pe noul album The 2nd Law ce are lansarea programată pentru 1 octombrie. Piesa a atras atenția datorită influențelor de dubstept folosite de grup, dar mai mult datorită faptului că, în ceea ce privește sound-ul, aduce foarte mult a Queen.

Clip Oficial: Muse - Madness

Trending