Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Natura este inedită și perfectă în Mumford and Sons, I Will Wait - VIDEOCLIP

Trupa Mumford and Sons a lansat un nou videoclip pentru piesa I Will Wait. Acesta include secvențe din timpul concertului susținut de grup la Amfiteatrul Red Rocks, din Statele Unite.
Mumford And Sons - I Will Wait Video

Secvență clip Mumford And Sons - I Will Wait

Trupa Mumford and Sons a lansat un nou videoclip pentru piesa I Will Wait. Clipul, pe care îl puteți vedea mai jos, include secvențe din timpul concertului susținut de grup la Amfiteatrul Red Rocks, din Statele Unite.

Mumford And Sons - I Will Wait Video

Secvență clip Mumford And Sons - I Will Wait

Red Rocks este un loc magnific, sălbatic, unde atât publicul, cât și muzicienii au parte de o experiență unică. Amfiteatrul Red Rocks este un fenomen geologic impresionant. Acesta beneficiează de o acustică perfectă și este produs în totalitate de natură. Fiind catalogat una dintre cele mai bune locații din lume pentru concerte, Red Rocks s-a bucurat de prezența a numeroși artiști precum The Beatles, Sting, Neil Young și U2.

Amfiteatrul Red Rocks

Amfiteatrul Red Rocks (Foto: www.facebook.com)

În urmă cu 2 săptămâni, cei de la Mumford and Sons au fost prezenți pe scena de la Red Rocks, unde au susținut unul dintre cele mai memorabile concerte. Din acest motiv, noul videoclip regizat de Fred & Nick este într-adevăr inedit și capivant.

Piesa I Will Wait este primul single de pe viitorul album al formației, Babel, ce va fi lansat 21 septembrie.

Clip Oficial: Mumford And Sons - I Will Wait

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gala Folk You! Florian Pittiș vine pe străzile din București. Folk You! 2013 va avea loc în august

Gala Folk You! Florian Pittiș se va desfășura timp de două zile pe Strada Franceză din Centrul Vechi al Capitalei....

Închide