Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Natura este inedită și perfectă în Mumford and Sons, I Will Wait - VIDEOCLIP

Trupa Mumford and Sons a lansat un nou videoclip pentru piesa I Will Wait. Acesta include secvențe din timpul concertului susținut de grup la Amfiteatrul Red Rocks, din Statele Unite.

Publicat

pe

Mumford And Sons - I Will Wait Video
Mumford And Sons - I Will Wait Video

Trupa Mumford and Sons a lansat un nou videoclip pentru piesa I Will Wait. Clipul, pe care îl puteți vedea mai jos, include secvențe din timpul concertului susținut de grup la Amfiteatrul Red Rocks, din Statele Unite.

Mumford And Sons - I Will Wait Video

Secvență clip Mumford And Sons - I Will Wait

Red Rocks este un loc magnific, sălbatic, unde atât publicul, cât și muzicienii au parte de o experiență unică. Amfiteatrul Red Rocks este un fenomen geologic impresionant. Acesta beneficiează de o acustică perfectă și este produs în totalitate de natură. Fiind catalogat una dintre cele mai bune locații din lume pentru concerte, Red Rocks s-a bucurat de prezența a numeroși artiști precum The Beatles, Sting, Neil Young și U2.

Amfiteatrul Red Rocks

Amfiteatrul Red Rocks │ FOTO: www.facebook.com

În urmă cu 2 săptămâni, cei de la Mumford and Sons au fost prezenți pe scena de la Red Rocks, unde au susținut unul dintre cele mai memorabile concerte. Din acest motiv, noul videoclip regizat de Fred & Nick este într-adevăr inedit și capivant.

Piesa I Will Wait este primul single de pe viitorul album al formației, Babel, ce va fi lansat 21 septembrie.

Clip Oficial: Mumford And Sons - I Will Wait

PUBLICITATE
Un comentariu

Trending