Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

My Dying Bride prezintă o melodie nouă de pe viitorul album - AUDIO

Trupa de doom My Dying Bride va lansa noul album "A Map of all our Failures" pe 15 octombrie 2012. Rockerii britanici care au participat anul acesta și la ARTmania... Continuare »
Coperta A Map of all our Failures - My Dying Bride

Coperta A Map of all our Failures - My Dying Bride

Trupa de doom My Dying Bride va lansa noul album "A Map of all our Failures" pe 15 octombrie 2012. Rockerii britanici care au participat anul acesta și la ARTmania Festival au pus online o nouă melodie, care poate fi descărcată în format digital în urma abonării la newsletterul casei de discuri Peaceville Records. Noua piesă este "Kneel till Doomsday" și poate fi ascultată mai jos. Aceasta se va regăsi ca bonus pe ediția specială a albumului.

Albumul a fost înregistrat și mixat la Futureworks Studios din Manchester. Discul se anunță ca un pas înainte după "For Lies I Sire" din 2009, fiind o incursiune în cele mai adânci și întunecate aspecte ale umanității, religiei, folclorului, dragostei și ale morții. Chitaristul Andrew Craighan a descris albumul ca fiind "o demolare controlată a tuturor speranțelor noastre".

Materialul "A Map of all our Failures" poate fi precomandat în magazinul online al casei de discuri Peaceville Records într-una din următoarele variante: CD, dublu-vinil și ediție specială cu CD/DVD.

Coperta A Map of all our Failures - My Dying Bride

Coperta A Map of all our Failures - My Dying Bride

A Map of all our Failures tracklist:

  1. Kneel till Doomsday
  2. The Poorest Waltz
  3. A Tapestry Scorned
  4. Like A Perpetual Funeral
  5. A Map of all our Failures
  6. Hail Odysseus
  7. Within The Presence of Absence
  8. Abandoned As Christ
  9. My Faults Are Your Reward (piesă bonus pe ediția specială)

Citește mai multe despre My Dying Bride
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
RHCP pe Arena Naţională - LIVETEXT

UPDATE: Citește cronica concertului RHCP și urmărește 30 de fotografii profesioniste din timpul recitalului. Vom reveni sâmbătă cu o cronică...

Închide