Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Muse invitați la televiziunea BBC - VIDEO

Formația Muse a fost invitată la emisiunea Later with Jools Holland difuzată de BBC, unde a interpretat piesele Madness și Panic Station.
Muse

Muse

Formația Muse a fost invitată la emisiunea Later with Jools Holland difuzată de BBC, unde a interpretat piesele Madness și Panic Station. Piesele sunt extrase de pe noul material discografic, The 2nd Law, care va fi lansat pe 1 octombrie 2012 iar înregistrarea evenimentului poate fi urmărită mai jos.

Muse

Muse (Foto: www.facebook.com)


Discul, cel de-al 6-lea din discografie, va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Warner Bros iar tema acestuia este situația economică actuală, politică și mediul înconjurător. Sound-ul urmează trend-ul actual trupa colaborând cu celebrul compozitor David Campbell, cunoscut pentru colaborările sale cu Radiohead și U2.

„De fiecare dată când finalizezi un album ești încântat, nervos și emoționat în legătură cu reacțiile ce vor apărea. De această dată am descoperit niște idei noi pentru formație. Pentru mine fiecare album deschide uși în viitor, iar acesta mai mult ca oricând”, a declarat pentru NME bateristul Dominic Howard.

Tracklist The 2nd Law

 1. Supremacy
 2. Madness
 3. Panic Station
 4. Prelude
 5. Survival
 6. Follow Me
 7. Animals
 8. Explorers
 9. Big Freeze
 10. Save Me
 11. Liquid State
 12. The 2nd Law: Unsustainable
 13. The 2nd Law: Isolated System

Citește mai multe despre Muse
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Armin van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ internațional

Armin van Buuren a primit premiul pentru Cel Mai Bun DJ Internațional la DJ Awards pentru al 4-lea an la...

Închide