Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Muse invitați la televiziunea BBC - VIDEO

Formația Muse a fost invitată la emisiunea Later with Jools Holland difuzată de BBC, unde a interpretat piesele Madness și Panic Station.

Publicat

pe

Muse
Muse │ FOTO: www.facebook.com

Formația Muse a fost invitată la emisiunea Later with Jools Holland difuzată de BBC, unde a interpretat piesele Madness și Panic Station. Piesele sunt extrase de pe noul material discografic, The 2nd Law, care va fi lansat pe 1 octombrie 2012 iar înregistrarea evenimentului poate fi urmărită mai jos.

Muse

Muse │ FOTO: www.facebook.com


Discul, cel de-al 6-lea din discografie, va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Warner Bros iar tema acestuia este situația economică actuală, politică și mediul înconjurător. Sound-ul urmează trend-ul actual trupa colaborând cu celebrul compozitor David Campbell, cunoscut pentru colaborările sale cu Radiohead și U2.

„De fiecare dată când finalizezi un album ești încântat, nervos și emoționat în legătură cu reacțiile ce vor apărea. De această dată am descoperit niște idei noi pentru formație. Pentru mine fiecare album deschide uși în viitor, iar acesta mai mult ca oricând”, a declarat pentru NME bateristul Dominic Howard.

Tracklist The 2nd Law

  1. Supremacy
  2. Madness
  3. Panic Station
  4. Prelude
  5. Survival
  6. Follow Me
  7. Animals
  8. Explorers
  9. Big Freeze
  10. Save Me
  11. Liquid State
  12. The 2nd Law: Unsustainable
  13. The 2nd Law: Isolated System

Trending