Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

MTV Video Music Awards 2012: Covorul roșu. Prestații. Câștigători

A mai avut loc o noapte nebună și inedită de MTV Video Music Awards. Vedetele au făcut anunțuri în premieră pe covorul roșu. Rihanna, One Direction și Chris Brown au fost răsfățați cu premii. Prestațiile pregătite de Pink, Alicia Keys, Green Day, Tayler Swift, Lil Wayne, Frank Ocean, Rihanna și One One Direction au fost uluitoare.

Publicat

pe

VMA 2012
VMA 2012

A mai avut loc o noapte nebună și inedită de MTV Video Music Awards. Evenimentul ce s-a desfășurat pentru prima dată la Staples Center din Los Angeles a fost plin nu numai de momente muzicale spectaculoase, dar și de noutăți, numeroase vedete folosindu-se de prilej pentru a transmite în premerieră cele mai proastepete știri despre carieră și viața personală.

VMA 2012

MTV VMA 2012 │ FOTO: www.facebook.com

Până să ajungem la câștigători și la show-urile mult așteptate, să vedem ce a adus covorul roșu anul acesta. Primele noutăți au venit partea rapper-ului Wiz Khalifa și a lui Amber Rose care, urmând exemplul Beyonce, au anunțat lumii că așteaptă un copil, iar burta măricică a lui Amber a fost o confirmare vizuală.

Miley Cyrus lucrează la cel mai important album al său

Tot pe covorul roșu, Ke$ha a dezvăluit că va lansa luna aceasta un nou single intitulat Die Young, iar Miley Cyrus a anunțat în premieră că lucrează la un nou album - „cel mai mare disc de până acum”. Miley colaborează cu producătorii Pharrell Williams și Hit-Boy, iar primul single extras va apărea până la sfârșitul anului. De asemenea, artista a mai precizat că după ce finalizează materialul va începe să se gândească la pregătirile de nuntă.

Wiz Khalifa și Amber Rose pe covorul roșu VMA 2012

Wiz Khalifa și Amber Rose anunță că așteaptă un copil pe covorul roșu VMA 2012 │ FOTO: www.facebook.com

În plus, covorul roșu a adus un invitat special – Psy, artistul koreean care a strâns peste 100 de milioane de vizualizări cu videoclipul său Gangnam Style, despre care aflați mai multe AICI.

VMA 2012 a fost prezentat de Kevin Hart, cunoscutul actor de comedie care a amuzat publicul cu satira sa. Tema principală a discursului a fost „toată lumea face greșeli”, astfel acesta a amintit de greșeli pe care artiști precum Kanye West, Britney Spears sau Madonna le-au făcut la MTV Video Music AwardsHart a mai glumit și pe seama lui Drake și Chris Brown care s-au bătut într-un bar în urmă cu câteva luni. Comedianul nu a ezitat să nu facă o remarcă cu privire la scandalul din jurul actriței din Twilight, Kristen Stewart. Aceasta l-a înșelat pe iubitul și partenerul său din Twillight, Robert Pattinson cu regizorul Rupert Sanders în timpul filmărilor pentru pelicula Snow White and the Huntsman.

În plus, MTV Video Music Awards a mai adus o surpriză publicului - a fost prezentat în premieră trailer-ul pentru ultimul film din seria Twilight: Breaking Down 2.
Îl puteți urmări la sfârșitul acestui articol.

Cine a cântat la MTV Video Music Awards 2012

Dar să trecem la unul dintre cele mai urmărite elemente ale serii – show-urile pregătite de artiști, care au fost și anul acesta excepționale. Prima care a urcat pe scenă a fost Rihanna, iar artista chiar a știut să-și facă intrarea. Aceasta a apărut așezată pe un tron ce avea forma unui cap de cobra. Lumini și proiecții au inundat scena, iar laserele ce veneau din ochii șarpelui au fost spectaculoase. Rihanna a început cu piesa Cockiness, ce probabil va fi noul single. A continuat cu We Found Love iar spre final pe scenă, alături de artistă a apărut A$AP Rocky.

Rihanna pe scena VMA 2012

Rihanna pe scena VMA 2012 │ FOTO: www.facebook.com

Pink la MTV Video Music Awards 2012

O altă interpretare inedită  a venit din partea lui Pink, care a arătat că știe să bată la tobe. După câteva ritmuri clasice din Get the Party Started, artista a cântat noul single Blow Me (One Last Kiss). Cei prezenți în public au primit niște "buze luminoase" pentru animație, iar scena a fost copleșită de buze de toate mărimile. Până și Pink a cântat dintr-un leagăn în formă de buze și a realizat o serie de acrobații, așa cum ne-a obișnuit la alte evenimente. Artista a arătat la fel de sexy ca de fiecare dată, demonstrând că nu și-a pierdut îndemânarea.

Pink pe scena VMA 2012

Pink pe scena VMA 2012 │ FOTO: www.facebook.com

O prezență scenică ce va rămâne în amintirea publicului este Frank Ocean. Interpretarea piesei Thinkin’ About You a constituit un moment plin de emoție, audiența fiind în delir.

One Direction, 2 Chainz și Lil Wayne s-au plimbat cu liftul

Noul boy-band al momentului, One Direction a cântat One Thing. Cei cinci tineri întâlniți și la închiderea Olimpiadei de la Londra au înnebunit publicul cu dans și zâmebete. La finalul prestației, trupa a fost ridicată în aer cu un lift. În plus, camerele au surprins-o pe Katy Perry fredonându-le piesa.

Rapperii 2 Chainz și Lil Wayne au intrat pe scenă, în același mod în care au ieșit tinerii de la One Direction. Aceștia au încins publicul cu piesele Yuck și No Worries, dar și cu vestimentațiilor lor nebune cu imprimeuri de leopard. La final, Lil Wayne a plonjat în public ca un adevărat rock star.

One Direction VMA 2012

One Direction pe scena VMA 2012 │ FOTO: www.facebook.com

Punk-ul a fost la el acasă, când scena a fost preluată de Green Day. Din fericire, Billie Joe Armstrong s-a aflat în formă maximă, după ce a fost internat de urgență în urma unei grave deshidratări. Deși se află încă sub regim, solistul nu a putut lipsi de la un eveniment atât de important. Cei de la Green Day se simt ca peștele în apă când sunt pe scenă, iar energia emanată este incredibilă, amplificând trăirea momentului. Publicul a cântat alături de formație noua piesă Let Yourself Go.

Ce revenire mai bună putea avea Alicia Keys, dacă nu la MTV Video Music Awards? A fost momentul perfect ca artista să-și prezinte noul look cuplat cu noua atitudine și conceptul ce se va regăsi pe viitorul album Girl On Fire. Strălucitoare și încrezătoare, Alicia Keys a urcat pe o scenă etajată spectaculoasă. Artista a fost acompaniată de nimeni alta decât Nicki Minaj. În timp ce Alicia Keys se apropia de public, Gabby Douglas, gimnasta de culoare medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 2012, a apărut făcând sărituri pe spate.

Alicia Keys și Nicki Minaj în backstage la VMA 2012

Alicia Keys și Nicki Minaj în backstage la VMA 2012

O altă prestație memorabilă a fost cea a tinerei cântărețe, Taylor Swift. Aceasta a abordat un stil vintage, foarte chic și a interpretat piesa We Are Never Ever Getting Back, care este difuzată non-stop la posturile de radiou din întreaga lume.

Câștigatorii MTV Video Music Awards 2012

VMA este unul dintre cele mai importante premii din industria muzicală, care răsplătește videoclipurile artiștilor. Anul acesta, cel mai râvnit premiu al serii – Clipul Anului – a fost câștigat de Rihanna cu videoclipul We Found Love.

Clipul Anului: Rihanna - We Found Love

Vedeta serii a fost trupa One Direction cu What Makes You Beautiful. Formația a plecat acasă cu 3 premii: Cel Mai Bun Artist Nou, Cel Mai Bun Clip Pop și Cel Mai Share-uit Clip.

One Direction - What Makes You Beautiful

Premiul pentru Cel Mai Bun Clip Al Unei Artiste a ajuns la Nicki Minaj, datorită videoclipului Starship.

Nicki Minaj - Starship

Varianta masculină a premiului a fost câștigată de clipul Turn Up The Music a lui Chris Brown, care a primit și premiul pentru Clipul Cu Cea Mai Bună Coregrafie.

Chris Brown - Turn Up The Music

Premiul pentru Cea Mai Bună Regie a fost oferit clipului Bad Girls al lui M.I.A., care a fost desemnat și video-ul cu Cea Mai Bună Cinematografie.

M.I.A. - Bad Girls

Nici Skrillex nu a plecat fără un premiu. Clipul său pentru piesa First Of The Year (Equinox) a câștigat premiul pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale.

Skrillex - First Of The Year (Equinox)

Premiul pentru Cea Mai Bună Editare a mers la Beyonce și al său clip Countdown, în care dansează excelent. Piesa este o odă adusă soțului său, Jay-Z.

Beyonce - Countdown

Povestea prezentată de Katy Perry în Wide Awake a fost apreciată și premiată cu distincția Cea Mai Bună Scenografie.

Katy Perry - Wide Awake

Se pare că mesajul pe care Demi Lovato l-a transmis în videoclipul Skyscraper s-a impregnat puternic în public și a câștigat premiul pentru Cel Mai Bun Clip Cu Un Mesaj.

Demi Lovato - Skyscraper

Trecând la genurile muzicale, în ceea ce privește premiul pentru Cel Mai Bun Clip Hip-Hop, câștigători au ieșit Drake și Lil Wayne cu videoclipul piesei HYFR.

Drake & Lil Wayne - HYFR

Cel Mai Bun Clip Rock a ajuns la trupa Coldplay. Se pare că elefantul din videoclipul Paradise s-a bucurat de mare succes.

Coldplay - Paradise

Calvin Harris a fost învingător la capitolul Cel Mai Bun Clip Electro Dance cu Feel So Close. Prin respectivul videoclip artistul arată cum pasiunea pentru muzică, dans sau orice alt tip de artă apropie oamenii.

Calvin Harris - Feel So Close

Trailer: Twilight: Breaking Down 2

4 comentarii

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare

Albume noi

Beyonce a lansat albumul "Cowboy Carter" - TRACKLIST

Beyonce își invită fanii să-și pună pălăriile de cowboy și să dea play albumului "Cowboy Carter". Materialul cuprinde și colaborări cu Miley Cyrus, Post Malone sau Willie Nelson. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Beyonce - Cowboy Carter
Beyonce - Cowboy Carter │ FOTO: captură YouTube / Beyonce

"Cowboy Carter" vine ca o continuare începută de albumul "Renaissance" în 2022. Acest al doilea act muzical marca Beyonce a debutat în februarie, când artista a lansat piesele "Texas Hold'Em" și "16 Carriages" și a confirmat că proiectul muzical este marcat de influențe country.

La scurt timp după, Beyonce a dezvăluit că acest album s-a născut dintr-o experiență în care nu s-a simțit acceptată, iar procesul de scriere și înregistrare a încurajat-o să aprofundeze istoria bogată a artiștilor de culoare din muzica country.

"Cowboy Carter" este prezentat în stilul unui program de radio country, iar figuri emblematice ale muzicii country precum Dolly Parton, Willie Nelson și Linda Martell joacă rolul de DJ. Albumul include două cover-uri: "Jolene" de la Dolly Parton și "Blackbird" de la Beatles, dar și colaborări cu Miley Cyrus ("II Most Wanted"), Post Malone ("Levii's Jeans") și Shaboozey ("Spaghettii").

TRACKLIST "Cowboy Carter":

  1. Ameriican Requiem
  2. Blackbird (The Beatles Cover)
  3. 16 Carriages
  4. Protector
  5. My Rose
  6. Smoke Hour with Willie Nelson
  7. Texas Hold ‘Em
  8. Bodyguard
  9. Dolly P
  10. Jolene (Dolly Parton Cover)
  11. Daughter
  12. Spaghettii (feat. Shaboozey)
  13. Alliigator Tears
  14. Smoke Hour II
  15. Just For Fun
  16. II Most Wanted (feat. Miley Cyrus)
  17. Levii’s Jeans (feat. Post Malone)
  18. Flamenco
  19. The Linda Martell Show
  20. Ya Ya
  21. Oh Louisiana
  22. Desert Eagle
  23. Riiverdance
  24. II Hands II Heaven
  25. Tytant
  26. Sweet Honey Buckin’ (feat. Shaboozey)
  27. Amen
Citește în continuare

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" a doborât un record pe Disney +

Taylor Swift a stabilit un nou record pe platforma Disney + odată cu lansarea filmului său muzical "Eras Tour". Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

"Taylor Swift: The Eras Tour (Versiunea lui Taylor)" a avut 4,6 milioane de vizionări pe Disney+ în primele trei zile de la lansare. Astfel, a devenit cel mai de succes film muzical din istoria platformei de streaming. Chiar și cei care nu au avut răbdare să vadă filmul până la capăt au contribuit la succesul acestuia. "The Eras Tour" a adunat un total de 16,2 milioane de ore vizualizate.

"Taylor Swift: The Eras Tour" a debutat pe Disney+ la nivel mondial pe 14 martie. Pelicula include cinci cântece bonus: "Cardigan", plus patru variante acustice: "Death by a Thousand Cuts", "Maroon", "You Are in Love" și "I Can See You".

Disney a plătit peste 75 de milioane de dolari pentru drepturile de streaming la nivel mondial pentru filmul "The Eras Tour", produs de compania lui Taylor Swift.

La lansarea în cinematografe, "Taylor Swift: The Eras Tour" a generat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global după debutul său din 13 octombrie, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Pe 13 decembrie, de ziua de naștere a artistei, filmul a fost lansat digital prin Universal Pictures, într-o variantă ce cuprinde trei melodii bonus care nu au fost auzite în cinematografe - "Wildest Dreams", "The Archer" și "Long Live" - care sunt și ele în versiunea de pe Disney+.

Citește în continuare

Trending