Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Monica Anghel revine cu single-ul Bad Love Story – AUDIO

Monica Anghel revine cu o piesă nouă intitulată Bad Love Story. Balada are puternice influențe de soul și un sound foarte modern, fiind produsă de Smiley și echipa sa de la HaHaHa Production.

Dacă vă era dor de Monica Anghel, bucurați-vă să aflați că artista revine cu o piesă nouă intitulată Bad Love Story. Balada are puternice influențe de soul și un sound foarte modern, fiind produsă de Smiley și echipa sa de la HaHaHa Production.

Monica Anghel, Smiley și Șerban Cazan în studioul HaHaHa Production

Monica Anghel, Smiley și Șerban Cazan în studioul HaHaHa Production (Foto: www.facebook.com)

Cântecul nou pe care îl puteți asculta mai jos a fost postat pe canalul oficial de YouTube al artistei în urmă cu câteva zile și a strâns deja peste 23 de mii de vizualizări. După o perioadă destul de mare în care Monica Anghel nu a mai lansat nicio piesă nouă, această revenire este extrem de reușită. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, toate comentarile online fiind de laudă și bucurie că „the queen”, cum o numesc unii, s-a întors.

Dar aceasta nu este singura noutate. Recent, solistul de la Vunk, Cornel Ilie a dezvăluit pe Facebook că a înregistrat un duet cu Monica Anghel, ce va fi inclusă pe albumul Nu scapă nimeni. În plus, publicul va avea ocazia să asculte live piesa, deoarece artista va fi prezentă pe scenă alături de grup pe 14 noiembrie, în cadrul concertului Vunk de la Sala Polivalentă.

De ieri mă plimb pe străzi de nebun și ascult piesa asta pe repeat și-mi dă mereu aceleași emoții... :)”, a scris Cornel Ilie pe pagina sa de Facebook.

Audio: Monica Anghel - Bad Love Story

Citește mai multe despre Monica Anghel
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay lanseaza un nou DVD - TRAILER VIDEO

Coldplay va lansa un nou DVD intitulat Coldplay Live 2012. Discul contine inregistrarea concertului de la festivalul Glastonbury 2011 dar...

Închide