Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Monarchy începe turneul național Feeding the Beast

Trupa Monarchy se pregătește să plece într-un nou turneu național pentru promovarea albumului de debut Feeding the Beast, lansat anul acesta în mai.

Publicat

pe

Monarchy
Monarchy

Trupa Monarchy se pregătește să plece într-un nou turneu național pentru promovarea albumului de debut Feeding the Beast, lansat anul acesta în mai.

Monarchy

Monarchy

Grupul va susține primul concert pe 28 septembrie la Alba Iulia și până acum sunt anunțate spectacole în Cluj, Timișoara și Arad. În funcție de solicitări, vor fi adăugate pe parcurs noi date de concerte.

Materialul Feeding the Beast a fost primit bine de critici și a fost apreciat și de reviste de top din Germania. Power Metal a scris că discul este competitiv și interesant din punct de vedere muzical. Membrii trupei sunt lăudați pentru structura pieselor și a compoziției întrucât reușesc să creeze ceva familiar. Piesele sunt acaparatoare, lasă impresii profunde și dau dependență. De asemenea, metal.de a scris apreciativ despre bucureștenii de la Monarchy, cărora le previzionează mult succes datorită stilului melodic cu influențe de progresiv.

Trupa va fi prezentă și la Posada Rock 2012, unde va concerta pe 8 septembrie, alături de Ava Inferi și Infected Rain.

Date concerte Feeding the Beast Tour

28 septembrie - Alba Iulia - R.Y.M.A.

29 septembrie - Cluj-Napoca - Irish Music & Pub

2 noiembrie - Timisoara - Club Daos

3 noiembrie - Arad - Club Flex

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 7 septembrie 2012

Posada Rock 2012

Loc
Campulung Muscel

Trending