Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Monarchy începe turneul național Feeding the Beast

Trupa Monarchy se pregătește să plece într-un nou turneu național pentru promovarea albumului de debut Feeding the Beast, lansat anul acesta în mai.
Monarchy

Monarchy

Urmărește-ne pe

Trupa Monarchy se pregătește să plece într-un nou turneu național pentru promovarea albumului de debut Feeding the Beast, lansat anul acesta în mai.

Monarchy

Monarchy

Grupul va susține primul concert pe 28 septembrie la Alba Iulia și până acum sunt anunțate spectacole în Cluj, Timișoara și Arad. În funcție de solicitări, vor fi adăugate pe parcurs noi date de concerte.

Materialul Feeding the Beast a fost primit bine de critici și a fost apreciat și de reviste de top din Germania. Power Metal a scris că discul este competitiv și interesant din punct de vedere muzical. Membrii trupei sunt lăudați pentru structura pieselor și a compoziției întrucât reușesc să creeze ceva familiar. Piesele sunt acaparatoare, lasă impresii profunde și dau dependență. De asemenea, metal.de a scris apreciativ despre bucureștenii de la Monarchy, cărora le previzionează mult succes datorită stilului melodic cu influențe de progresiv.

Trupa va fi prezentă și la Posada Rock 2012, unde va concerta pe 8 septembrie, alături de Ava Inferi și Infected Rain.

Date concerte Feeding the Beast Tour

28 septembrie - Alba Iulia - R.Y.M.A.

29 septembrie - Cluj-Napoca - Irish Music & Pub

2 noiembrie - Timisoara - Club Daos

3 noiembrie - Arad - Club Flex

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Monarchy
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pearl Jam și Jay-Z au cântat 99 Problems - VIDEO

Pearl Jam și Jay-Z au cântat împreună hit-ul 99 Problems, în cadrul festivalului organizat de rapper, Made In America și...

Închide