Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Memoriile solistul de la Smashing Pumpkins vor avea mult sex, drog and rock ‘n’ roll

Billy Corgan de la Smashing Pumpkins a dezvăluit că lucrează la o autobiografie ce va include foarte mult „sex, drogs and rock ‘n’ roll” și la un nou album.

Publicat

pe

Billy Corgan (Smashing Pumpkins)
Billy Corgan (Smashing Pumpkins) │ FOTO: www.facebook.com

Billy Corgan de la Smashing Pumpkins a dezvăluit că lucrează la o autobiografie ce va include foarte mult „sex, drogs and rock ‘n’ roll”. Potrivit unui interviu oferit publicației Billboard, artistul descrie viitoarea carte ca pe o colecție spirituală de amintiri.

Billy Corgan (Smashing Pumpkins)

Billy Corgan (Smashing Pumpkins) │ FOTO: www.facebook.com

Deși abia a lansat în iunie albumul Oceania, Corgan a confirmat că lucrează deja la un viitor material, pe care speră să-l aibă gata în decembrie, anul viitor. Totuși, artistul nu este foarte încrezător că va reuși deoarece se află în turneu și deobicei nu poate compune când este pe drum.

Oceania a marcat revenirea trupei Smashing Pumpkins la realizarea unui album „în format tradițional”. În ultimii ani, grupul și-a lansat muzica numai pe internet și pe bucăți, ca parte a proiectului Teargarden By Kaleidyscope.

„Cred că implică prea multă energie [lansarea unui album fizic] și prea puțină compensație. Adică, ce mai înseamnă astăzi o mare vânzare? Cel puțin în trecut însemna 1 milion, 2 milioane – cel puțin oamenii le ascultau. Acum vinzi 100.000 și din câte știi 2 milioane de oameni îl ascultă dar tu nu vezi.”, a declarat Corgan.

Comentează

Trending