Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Memoriile solistul de la Smashing Pumpkins vor avea mult sex, drog and rock ‘n’ roll

Billy Corgan de la Smashing Pumpkins a dezvăluit că lucrează la o autobiografie ce va include foarte mult „sex, drogs and rock ‘n’ roll” și la un nou album.
Billy Corgan (Smashing Pumpkins)

Billy Corgan (Smashing Pumpkins)

Billy Corgan de la Smashing Pumpkins a dezvăluit că lucrează la o autobiografie ce va include foarte mult „sex, drogs and rock ‘n’ roll”. Potrivit unui interviu oferit publicației Billboard, artistul descrie viitoarea carte ca pe o colecție spirituală de amintiri.

Billy Corgan (Smashing Pumpkins)

Billy Corgan (Smashing Pumpkins) (Foto: www.facebook.com)

Deși abia a lansat în iunie albumul Oceania, Corgan a confirmat că lucrează deja la un viitor material, pe care speră să-l aibă gata în decembrie, anul viitor. Totuși, artistul nu este foarte încrezător că va reuși deoarece se află în turneu și deobicei nu poate compune când este pe drum.

Oceania a marcat revenirea trupei Smashing Pumpkins la realizarea unui album „în format tradițional”. În ultimii ani, grupul și-a lansat muzica numai pe internet și pe bucăți, ca parte a proiectului Teargarden By Kaleidyscope.

„Cred că implică prea multă energie [lansarea unui album fizic] și prea puțină compensație. Adică, ce mai înseamnă astăzi o mare vânzare? Cel puțin în trecut însemna 1 milion, 2 milioane – cel puțin oamenii le ascultau. Acum vinzi 100.000 și din câte știi 2 milioane de oameni îl ascultă dar tu nu vezi.”, a declarat Corgan.

Citește mai multe despre Smashing Pumpkins
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Bull Music Academy Night cu Kieran Hebden, Rhadoo și Pearson Sound

Red Bull Academy Music Night îl aduce pentru prima oară în România pe Kieran Hebden cunoscut și drept Four Tet...

Închide