Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Maximiliam este în căutare de Domnișoare - VIDEOCLIP

Maximiliam vine cu un nou videoclip pentru piesa Domnișoare, realizată în colaborare cu Zhao și Spike. Clipul îi prezintă pe aceștia colindând străzile într-un BMW „Ursuleț” decapotabil în căutare de domnișoare, care nu ezită să dea o tură cu băieții.

Publicat

pe

Maximilian - Domnișoare feat. Zhao și Spike
Maximilian - Domnișoare feat. Zhao și Spike │ FOTO: www.facebook.com

Maximiliam vine cu un nou videoclip pentru piesa Domnișoare, realizată în colaborare cu Zhao și Spike. Clipul, pe care îl puteți vedea mai jos, este regizat și montat de Ionuț Trandafir, cunoscut ca Tranda.

Maximilian - Domnișoare feat. Zhao și Spike

Maximilian - Domnișoare feat. Zhao și Spike │ FOTO: www.facebook.com

Acesta îl prezintă pe Maximilian care fuge de la iubita sa de acasă în oraș, împreună cu Zhao și Spike. Aceștia colindă străzile într-un BMW decapotabil model mai vechi, pe care fanii l-au numit „ursuleț” și sunt în căutare de domnișoare, care nu ezită să dea o tură cu băieții. Maximiliam păstrează ironia și umorul cu tente misogine în versuri, iar linia melodică este destul de simplă, cu puternice influențe pop. Piesa este veselă,  chiar potrivită pentru un drum cu mașină, fie că „vânezi” sau nu domnișoare.

Cântecul este noul single extras de pe Maxim, Am Spus!!!, cel de-al 2-lea material solo al rapper-ului. Albumul trebuia să apară undeva în septembrie, însă, peste 2 zile luna se sfârșește, iar artistul nu anunțat nicio o lansare.

Domnișoare nu este singurul extras. Maximiliam a mai promovat 4 piese de pe material: Aseară…(Has Has), Maxim, am spus!!!, piesa ce dă titlul discului și care este realizată în colaborare cu DOC, Sophie, un featuring cu MefX și Alarma.

Clip Oficial: Maximiliam - Domnișoare feat. Zhao și Spike

Trending