Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Marina And The Diamonds critică casa de discuri pentru că nu vrea să-i lanseze noul clip „urât”

Marina Diamandis a intrat în dispute cu casa sa de discuri Atlantic deoarece întârzie lansarea noului videoclip Marina And The Diamonds sub pretextul că artista arată „urât” în el.
Marina And The Diamonds

Marina And The Diamonds

Marina Diamandis a intrat în dispute cu casa sa de discuri Atlantic deoarece întârzie lansarea noului videoclip Marina And The Diamonds, sub pretextul că artista arată „urât” în el.

Marina And The Diamonds

Marina And The Diamonds (Foto: www.facebook.com)

Marina And The Diamonds, care a lansat anul acesta albumul Electra Heart, a filmat clipul How To Be A Heartbreaker (audio mai jos), dar casa de discuri a refuzat să-l lanseze. Marina și-a exprimat dezamăgirea și furia prin intermediul Twitter-ului, postând următorul mesaj:

„Deci, cineva de la casa mea de discuri nu mă lasă să lansez videoclipul, deoarece se pare că arăt urât în el. În plus, avem nevoie de mai mult timp și bani pentru a retușa părțile urâte.”

Noul clip al artistei ar fi trebuit să apară pe 24 septembrie, dar potrivit casei de discuri, acesta va fi lansat săptămâna viitoare. Oricum, Marina a declarat că ar fi fericită să posteze neoficial videoclipul său, în cazul în care acesta nu va mai apărea deloc.

Marina And The Diamonds - How To Be A Heartbreaker

Citește mai multe despre Marina And The Diamonds
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
No Doubt - Push And Shove - Videoclip nou

No Doubt a lansat recent videoclipul piesei Push and Shove, pe care îl puteți urmări mai jos. Melodia e un...

Închide