Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Marina And The Diamonds critică casa de discuri pentru că nu vrea să-i lanseze noul clip „urât”

Marina Diamandis a intrat în dispute cu casa sa de discuri Atlantic deoarece întârzie lansarea noului videoclip Marina And The Diamonds sub pretextul că artista arată „urât” în el.

Publicat

pe

Marina And The Diamonds
Marina And The Diamonds │ FOTO: www.facebook.com

Marina Diamandis a intrat în dispute cu casa sa de discuri Atlantic deoarece întârzie lansarea noului videoclip Marina And The Diamonds, sub pretextul că artista arată „urât” în el.

Marina And The Diamonds

Marina And The Diamonds │ FOTO: www.facebook.com

Marina And The Diamonds, care a lansat anul acesta albumul Electra Heart, a filmat clipul How To Be A Heartbreaker (audio mai jos), dar casa de discuri a refuzat să-l lanseze. Marina și-a exprimat dezamăgirea și furia prin intermediul Twitter-ului, postând următorul mesaj:

„Deci, cineva de la casa mea de discuri nu mă lasă să lansez videoclipul, deoarece se pare că arăt urât în el. În plus, avem nevoie de mai mult timp și bani pentru a retușa părțile urâte.”

Noul clip al artistei ar fi trebuit să apară pe 24 septembrie, dar potrivit casei de discuri, acesta va fi lansat săptămâna viitoare. Oricum, Marina a declarat că ar fi fericită să posteze neoficial videoclipul său, în cazul în care acesta nu va mai apărea deloc.

Marina And The Diamonds - How To Be A Heartbreaker

Un comentariu

Trending