Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Loredana a lansat single-ul Apa feat. Cabron – AUDIO

Loredana are un nou single, pe care vă intităm să-l ascultați pe InfoMusic.ro. Acesta se intitulează Apa și reprezintă o colaborare cu Cabron.

Loredana are un nou single, pe care vă intităm să-l ascultați mai jos. Acesta se intitulează Apa și reprezintă o colaborare cu Cabron, care revine astfel în atenția fanilor după o perioadă destul de mare de pauză.

Loredana și Cabron

Loredana și Cabron

Piesa a fost compusă chiar de Loredana și descrie o poveste de iubire la care artista nu poate renunța. Sound-ul are influențe R&B și pop, iar partea de rap a lui Cabron rupe ritmul cântecului la momentul potrivit.

Singurul lucru ciudat la piesă este titlul, Apa, care este repetat des în refren și care pare că nu are nicio legătură cu melodia. Este un element care nu se prea potrivește în puzzle-ul single-ului.

Audio: Loredana – Apa feat. Cabron

Loredana pregătește un concert pe 25 noiembrie, la Sala Palatului. Show-ul va avea multă atitudine, energie și melodii din toată cariera cântăreței. Concertul va marca lansarea unui nou album, iar pe scenă vor urca mai mulți invitați. Află mai multe detalii despre concertul Loredanei din agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre CabronLoredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash a lansat un clip animat: Bad Rain - VIDEO

Slash (ex-Guns N'Roses, Velvet Revolver) a lansat un clip animat pentru piesa Bad Rain, care poate fi urmarit mai jos....

Închide