Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Liderul formației Electric Light Orchestra lansează un nou album solo - VIDEO

Liderul formatiei Electric Light Orchestra, Jeff Lynne, va lansa al doilea album solo intitulat Long Wave. Primul videoclip de promovare este pentru piesa Mercy Mercy si poate fi urmarit mai jos.

Publicat

pe

Jeff Lynne
Jeff Lynne │ FOTO: www.facebook.com

Devenit celebru pentru activitatea sa din cadrul formației Electric Light Orchestra și a supergrupului Traveling Wilburys, unde a cântat alături de George Harrison, Bob Dylan, Roy Orbison și Tom Petty, Jeff Lynne va lansa cel de-al doilea album solo după o pauză de 22 de ani.

Jeff Lynne

Jeff Lynne │ FOTO: www.facebook.com

Discul, intitulat Long Wave, va apărea pe piață în data de 9 octombrie și este o colecție de coveruri care i-au influențat copilăria și cariera muzicală celebrului artist. Compozitor, solist, multi-instrumentist și producător, Lynne, în vârstă de 64 de ani, a înregistrat singur acest produs care va fi distribuit prin intermediul casei de discuri Big Trilby/Frontiers Records. Primul single extras care beneficiază de un videoclip este pentru piesa Mercy Mercy (Don Covay, Ronald Dean Miller) și poate fi urmărit mai jos.

Despre acest produs artistul a declarat: "Discul poartă acest nume deoarece toate aceste piese le ascultam la radio acasă în Birmingham. Marea Britanie. Acestă muzică mă duce înapoi în timp și îmi dă un sentiment de libertate, sentiment pe care îl trăiam în camera mea care devenise un fel de glob de cristal unde mă simțeam intangibil.Și tatăl meu asculta la radio această muzică care a fost blocată în capul meu timp de 50 de ani. Vă puteti imagina ce sentiment grozav este după ce am reușit sa înregistrez discul și sa-mi scot din cap toate aceste melodii".

Tracklist Long Wave

  1. She (Charles Aznavour, Herbert Kretzmer)
  2. If I Loved You (Richard Rodgers)
  3. So Sad (To Watch Good Love Go Bad) (Don Everly)
  4. Mercy Mercy (Don Covay, Ronald Dean Miller)
  5. Running Scared (Roy Orbison, Joe Melson)
  6. Bewitched. Bothered and Bewildered (Rodgers)
  7. Smile (Charlie Chaplin, John Turner, Geoffrey Parsons)
  8. At Last (Mack Gordon, Harry Warren)
  9. Love is a Many-Splendored Thing (Sammy Fain, Paul Francis Webster)
  10. Let It Rock (Chuck Berry)
  11. Beyond the Sea (Jack Lawrence/Charles Trenet)
Comentează

Trending