Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Lernard Cohen va cânta 3 ore la București – POSIBIL SETLIST

Concertul lui Leonard Cohen la București va fi un adevărat deliciu muzical. Artistul a pregătit un recital de 3 ore pentru spectacolul de pe 22 septembrie, din Piața Constituției. Vezi un posibil setlist pentru concertul din România.

Publicat

pe

Leonard Cohen
Leonard Cohen │ FOTO: www.facebook.com

Concertul lui Leonard Cohen la București va fi un adevărat deliciu muzical. Artistul a pregătit un recital de 3 ore pentru spectacolul de pe 22 septembrie, din Piața Constituției.

Noul turneu al lui Cohen, Old Ideas cu printre o listă foarte restrânsă de concerte în Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Germania, Maria Britanie, Irlanda, Turcia, Italia, Franța, Spania, Portugalia și România, singurul stat din Europa  de Est în care trubadurul canadian va cânta.

Leonard Cohen

Leonard Cohen │ FOTO: www.facebook.com

Evenimentul, organizat de Marcel Avram, este sold out la 3 categorii: VIP Exclusive, VIP Front Stage și Categoria I. Fanii muzicii lui Leonard Cohen ar trebui să se grăbească să cumpere ultimele bilete.

Săptămâna trecută, artistul a fost prezent la Berlin, Germania, unde a concertat în cadrul minunatului amfiteatru Waldbühne, celebru pentru decorurile sale. Cohen a susținut un recital de 3 ore și 10 minute, format din două părți. Primul act a inclus piesele nemuritoare Dance Me to the End of Love, The Future, Everybody Knows, In My Secret Life și Waiting fot the Miracle. În al 2-lea act, publicul berlinez a avut ocazia să asculte cântece precum Tower of Song, Suzanne, Democracy, Coming Back to You, I’m Your Man, Hallelujah și Take This Waltz.

Leonard Cohen se va prezenta pe scenă în aceeași vestimentație: costum, cravată și pălărie. În timpul show-ului, publicul se va bucura de atenția artistului, care nu va uita să-i evidențieze pe muzicienii săi, printre care se numără și violonistul Alexandru Bublitchi din Republica Moldova.

În prezentul turneu mondial, Leonard Cohen este acompaniat de un grup de intrumentiști de valoare printre care se numără: Roscoe Beck (bas, contrabass, director muzical), Neil Larsen (acordeon, alte instrumente cu clape), Rafael Gayol (tobe, percuţie), Mitch Watkins (chitară), Javier Mas (chitară, lăută), Sharon Robinson & Webb Sisters (voci adiționale).

Posibil setlist concert Leonard Cohen la București:

 1. Dance Me to the End of Love
 2. The Future
 3. Bird on the Wire
 4. Everybody Knows
 5. Who by Fire
 6. Darkness
 7. Sisters of Mercy
  Setlist concert Leonard Cohen la Berlin

  Setlist concert Leonard Cohen la Berlin

 8. Amen
 9. Come Healing
 10. In My Secret Life
 11. Waiting for the Miracle
 12. Going Home
 13. Anthem
 14. Tower of Song
 15. Suzanne
 16. Night Comes On
 17. Heart with No Companion
 18. The Gypsy's Wife
 19. The Partisan
 20. Democracy
 21. Coming Back to You
 22. Alexandra Leaving
 23. I'm Your Man
 24. Hallelujah
 25. Take This Waltz

Bis

 1. So Long, Marianne
 2. First We Take Manhattan
 3. Famous Blue Raincoat
 4. If it be Your Will
 5. Closing Time
 6. Tried to Leave You
 7. Save the Last Dance for Me

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Leonard Cohen
Concerte sâmbătă, 22 septembrie 2012

Leonard Cohen

Loc
Piața Constituției
3 comentarii

Trending