Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Lernard Cohen va cânta 3 ore la București – POSIBIL SETLIST

Concertul lui Leonard Cohen la București va fi un adevărat deliciu muzical. Artistul a pregătit un recital de 3 ore pentru spectacolul de pe 22 septembrie, din Piața Constituției. Vezi un posibil setlist pentru concertul din România.

Publicat

pe

Leonard Cohen
Leonard Cohen │ FOTO: www.facebook.com

Concertul lui Leonard Cohen la București va fi un adevărat deliciu muzical. Artistul a pregătit un recital de 3 ore pentru spectacolul de pe 22 septembrie, din Piața Constituției.

Noul turneu al lui Cohen, Old Ideas cu printre o listă foarte restrânsă de concerte în Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Germania, Maria Britanie, Irlanda, Turcia, Italia, Franța, Spania, Portugalia și România, singurul stat din Europa  de Est în care trubadurul canadian va cânta.

Leonard Cohen

Leonard Cohen │ FOTO: www.facebook.com

Evenimentul, organizat de Marcel Avram, este sold out la 3 categorii: VIP Exclusive, VIP Front Stage și Categoria I. Fanii muzicii lui Leonard Cohen ar trebui să se grăbească să cumpere ultimele bilete.

Săptămâna trecută, artistul a fost prezent la Berlin, Germania, unde a concertat în cadrul minunatului amfiteatru Waldbühne, celebru pentru decorurile sale. Cohen a susținut un recital de 3 ore și 10 minute, format din două părți. Primul act a inclus piesele nemuritoare Dance Me to the End of Love, The Future, Everybody Knows, In My Secret Life și Waiting fot the Miracle. În al 2-lea act, publicul berlinez a avut ocazia să asculte cântece precum Tower of Song, Suzanne, Democracy, Coming Back to You, I’m Your Man, Hallelujah și Take This Waltz.

Leonard Cohen se va prezenta pe scenă în aceeași vestimentație: costum, cravată și pălărie. În timpul show-ului, publicul se va bucura de atenția artistului, care nu va uita să-i evidențieze pe muzicienii săi, printre care se numără și violonistul Alexandru Bublitchi din Republica Moldova.

În prezentul turneu mondial, Leonard Cohen este acompaniat de un grup de intrumentiști de valoare printre care se numără: Roscoe Beck (bas, contrabass, director muzical), Neil Larsen (acordeon, alte instrumente cu clape), Rafael Gayol (tobe, percuţie), Mitch Watkins (chitară), Javier Mas (chitară, lăută), Sharon Robinson & Webb Sisters (voci adiționale).

Posibil setlist concert Leonard Cohen la București:

  1. Dance Me to the End of Love
  2. The Future
  3. Bird on the Wire
  4. Everybody Knows
  5. Who by Fire
  6. Darkness
  7. Sisters of Mercy
    Setlist concert Leonard Cohen la Berlin

    Setlist concert Leonard Cohen la Berlin

  8. Amen
  9. Come Healing
  10. In My Secret Life
  11. Waiting for the Miracle
  12. Going Home
  13. Anthem
  14. Tower of Song
  15. Suzanne
  16. Night Comes On
  17. Heart with No Companion
  18. The Gypsy's Wife
  19. The Partisan
  20. Democracy
  21. Coming Back to You
  22. Alexandra Leaving
  23. I'm Your Man
  24. Hallelujah
  25. Take This Waltz

Bis

  1. So Long, Marianne
  2. First We Take Manhattan
  3. Famous Blue Raincoat
  4. If it be Your Will
  5. Closing Time
  6. Tried to Leave You
  7. Save the Last Dance for Me

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Leonard Cohen
Concerte sâmbătă, 22 septembrie 2012

Leonard Cohen

Loc
Piața Constituției
3 comentarii

Trending