Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Led Zeppelin lansează filmul Celebration Day - TRAILER - TRACKLIST

După ce a postat un teaser, Led Zeppelin confirmă lansarea unui film cu show-ul de reuniune pe care l-au susținut în 2007. Intitulată Celebration Day, pelicula va avea premiera în cinematografe pe 17 octombrie, iar 19 noiembrie va apărea pe DVD.

Publicat

pe

Led Zeppelin - Celebration Day
Led Zeppelin - Celebration Day

După ce a postat un teaser (video mai jos), Led Zeppelin confirmă lansarea unui film cu show-ul de reuniune pe care l-au susținut în 2007 (trailer mai jos). Intitulată Celebration Day, pelicula va avea premiera în cinematografe pe 17 octombrie, iar 19 noiembrie va apărea pe DVD.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day

John Paul Jones, Jimmy Page, Robert Plant și Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, au urcat pe scena de la O2 Arena din Londra pentru a susține un concert în memoria, lui Ahmet Ertegun, fondatorul casei de discuri Atlantic Records, care s-a stins din viață în decembrie 2006.

A fost primul spectacol susținut de Led Zeppelin în ultimii 27 de ani. Setlistul a inclus celebrele piese ale formației precum Whole Lotta Love, Rock And Roll, Kashmir sau Stairway To Heaven.

Pentru acel concert s-au înscris 20 de milioane de oameni, iar în urma unei trageri la sorți doar 18.000 au avut ocazia să participe la un eveniment muzical, care se pare că nu se va mai repeta. Anul trecut, Robert Plant a declarat într-un interviu pentru publicația Rolling Stone că nu se mai simte conectat de Led Zeppelin și vârsta începe să-și pună amprenta pe sănătatea sa.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day Movie

Tracklist Celebration Day

 1. Good Times Bad Times
 2. Ramble On
 3. Black Dog
 4. In My Time Of Dying
 5. For Your Life
 6. Trampled Under Foot
 7. Nobody’s Fault But Mine
 8. No Quarter
 9. Since I’ve Been Loving You
 10. Dazed And Confused
 11. Stairway To Heaven
 12. The Song Remains The Same
 13. Misty Mountain Hop
 14. Kashmir
 15. Whole Lotta Love
 16. Rock And Roll

Led Zeppelin - Celebration Day - Teaser

Led Zeppelin - Celebration Day - Trailer

PUBLICITATE
2 comentarii

Trending