Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Lebowski a anulat concertele din România

Trupa poloneză Lebowski nu va mai ajunge în România pentru a concerta pe 7 septembrie la București și pe 9 septembrie la Posada Rock 2012. Grupul a transmis un mesaj în care precizează că motivul anulării este unul economic.
Lebowski concert in Kulturhaus 7 septembrie

Lebowski

Urmărește-ne pe

Trupa poloneză Lebowski nu va mai ajunge în România pentru a concerta pe 7 septembrie la București și pe 9 septembrie la Posada Rock 2012. Grupul a transmis un mesaj în care precizează că motivul anulării este unul economic. Lebowski își cere scuze fanilor și organizator și promite că va veni în România cu prima ocazie.

Lebowski concert in Kulturhaus 7 septembrie

Lebowski

„Am fost foarte încântați când am primit propunerea pentru Posada Rock şi pentru concertul din Kulturhaus. Timpul a fost însă scurt şi cu toate că am făcut tot ce am putut,  realitatea econonică ne-a fost potrivnică. Ne pare rău că trebuie să anunţăm că anulăm cele două evenimente. Ne cerem scuze pentru acest fapt şi pentru dezamăgirea provocată. Vrem să transmitem mulțumiri staffului Cavalleria Events, pentru tot sprijinul şi eforturile depuse, nu există niciun dubiu că sunt profesionişti desăvârşiţi. Sperăm să ajungem la voi în curând, cu cât mai curând cu atât mai bine. Toate cele bune, Lebowksi”.

În locul polonezilor vor urca pe scena de la Posada Rock 2012 românii de la Psycho Symphony, ce aniversează 20 de ani de activitate. Trupa este câștigătoarea Marelui Premiu Posada Rock din 1995 și este acum invitat special la eveniment.

Festivalul Posada Rock 2012 va avea loc în perioada 7 – 9 septembrie, la Câmpulung Muscel. La ediţia din acest an 18 trupe vor evolua în concurs, iar după lăsarea întunericului scena va aparţine formaţiilor care vor susţine recitaluri. – PROGRAM POSADA ROCK 2012

Un bilet de o zi costă 20 de lei, iar abonamentul pentru 3 zile este 40 de lei. Biletele sunt disponibile în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de lângă McDonald’s) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo şi BLT.

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Mission: A Desolat Experience live cu Loco Dice, tINI, Guti și Hector - UPDATE

Pe 6 octombrie la Arenele Romane din București, The Mission prezintă o nouă experiență muzicală. A Desolat Experience este un...

Închide