Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Leathers este prima melodie prezentată de pe noul album DEFTONES - AUDIO

Deftones a prezentat prima melodie de pe noul album KOI NO YOKAN. Aceasta se intitulează "Leathers" și ne oferă un preview al celui de-al 7-lea lor disc. Ascultă noua piesă Deftones pe InfoMusic.
Deftones - Leathers

Deftones - Leathers

Deftones a prezentat prima melodie de pe noul album KOI NO YOKAN. Aceasta se intitulează "Leathers" și ne oferă un preview al celui de-al 7-lea disc. Dacă vreți să vă faceți o impresie despre noua muzică Deftones, puteți descărca gratis piesa prin linkul oficial.

Grăbiți-vă, linkul de download va fi accesibil pentru o perioadă limitată de timp potrivit mesajului postat de trupă pe Facebook. Este probabil o metodă de a măsura interesul fanilor în apropierea lansării albumului pe 13 noiembrie 2013. Dacă a dat roade în cazul vostru, ne puteți spune impresiile despre melodie printr-un comentariu.

Ascultă noua piesă Deftones aici:

Tracklist KOI NO YOKAN:

Deftones - Leathers

 1. Poltergeist
 2. Romantic Dreams
 3. Leathers
 4. Swerve City
 5. Entombed
 6. Graphic Nature
 7. Tempest
 8. Gauze
 9. Rosemary
 10. Goon Squad
 11. What Happened To You?

Noul disc vine la doi ani distanță de precedentul material Diamond Eyes (2010). Deftones a concertat de două ori în România, pe 25 iunie 2006 și pe 13 august 2011. Ambele concerte au avut loc la Arenele Romane și au fost posibile prin eforturile lui Hefe de la Coma.

Citește mai multe despre Deftones
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Diana Krall lansează un nou album

Diana Krall, una dintre cele mai apreciate artiste din muzica internațională, lanseaza un nou album pe 1 octombrie. Intitulat Glad...

Închide