Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Leathers este prima melodie prezentată de pe noul album DEFTONES - AUDIO

Deftones a prezentat prima melodie de pe noul album KOI NO YOKAN. Aceasta se intitulează "Leathers" și ne oferă un preview al celui de-al 7-lea lor disc. Ascultă noua piesă Deftones pe InfoMusic.

Publicat

pe

Deftones - Leathers
Deftones - Leathers

Deftones a prezentat prima melodie de pe noul album KOI NO YOKAN. Aceasta se intitulează "Leathers" și ne oferă un preview al celui de-al 7-lea disc. Dacă vreți să vă faceți o impresie despre noua muzică Deftones, puteți descărca gratis piesa prin linkul oficial.

Grăbiți-vă, linkul de download va fi accesibil pentru o perioadă limitată de timp potrivit mesajului postat de trupă pe Facebook. Este probabil o metodă de a măsura interesul fanilor în apropierea lansării albumului pe 13 noiembrie 2013. Dacă a dat roade în cazul vostru, ne puteți spune impresiile despre melodie printr-un comentariu.

Ascultă noua piesă Deftones aici:

Tracklist KOI NO YOKAN:

Deftones - Leathers

  1. Poltergeist
  2. Romantic Dreams
  3. Leathers
  4. Swerve City
  5. Entombed
  6. Graphic Nature
  7. Tempest
  8. Gauze
  9. Rosemary
  10. Goon Squad
  11. What Happened To You?

Noul disc vine la doi ani distanță de precedentul material Diamond Eyes (2010). Deftones a concertat de două ori în România, pe 25 iunie 2006 și pe 13 august 2011. Ambele concerte au avut loc la Arenele Romane și au fost posibile prin eforturile lui Hefe de la Coma.

Comentează

Trending