Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Lana Del Rey lansează Born To Die – The Paradise Edition – VIDEO PROMO

Lana Del Rey a anunțat că va lansa o ediție specială a discului Born To Die, intitulată The Paradise Edition. Aceasta va apărea pe 12 noiembrie și include cover-ul după Blue Velvet, Body Electric, Gods & Monsters și Yayo.
Lana Del Rey - Born To Die - Paradise Editon

Lana Del Rey - Born To Die - Paradise Editon

Lana Del Rey a anunțat că va lansa o ediție specială a discului Born To Die, intitulată The Paradise Edition. Artista a postat pe pagina sa de Facebook un promo al materialului, ce include fragmente din piesele noi (video mai jos).

Lana Del Rey - Born To Die - Paradise Editon

Lana Del Rey - Born To Die - Paradise Editon (Foto: www.facebook.com)

Ediția specială a albumului de debut va apărea pe 12 noiembrie și include cover-ul după Blue Velvet, pe care artista l-a înregistrat inițial pentru reclama TV pentru H&M. Lana Del Rey a fost imaginea companiei pentru colecția LA noir apărută în iulie. De asemenea, materialul va mai include piesele Body Electric, Gods & Monsters și Yayo.

Video-ul pentru promo este ilustrat cu o serie de înregistrări și se presupune că în cea de-a doua parte a video-ului apar montaje realizate de Lana Del Rey. Potrivit comentariului postat pe canalul oficial de YouTube, la această ediție specială au lucrat Rick Rubin, Dan Heath, Justin Parker, Emile Hayne, Rick Nowels.

Tracklist Born To Die – The Paradise Edition

 1. Ride
 2. Pussy
 3. American
 4. Gods & Monsters
 5. Body Electric
 6. Blue Velvet
 7. Bel Air
 8. Yayo
 9. Paradise
 10. Tropico
 11. Super Cannes
 12. Surf Noir
 13. Dope Cinema
 14. Nasty

Promo: Born To Die - Paradise Edition

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tori Amos lansează un nou album - urmărește primul videoclip

Tori Amos va lansa pe 2 octombrie o culegere de hituri reinregistrate împreună cu orchestra simfonica The Metropole Orchestra din...

Închide