Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lady Gaga: ARTPOP nu este un album, este un PROIECT

Lady Gaga face primele dezvăluiri despre viitorul album ARTPOP. Acesta este un proiect multimedia ce va fi lansat sub forma unei aplicatii disponibile pe iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri.
Lady Gaga într-una dintre costumațiile extravagante prezentate la București

Lady Gaga a concertat în Piața Constituției, București pe 16 august 2012

Lady Gaga face primele dezvăluiri despre viitorul album ARTPOP, care va fi mai mult decât un simplu disc. Artista a postat un mesaj pe site-ul său de socializare (dedicat exclusiv fanilor) în care spune că ARTPOP este un proiect multimedia ce va fi lansat în diferite formate.

Aplicația va fi disponibilă pe iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. Aceasta va include interacțiune prin chat, filme pentru fiecare piesă, muzică extra, jocuri cu și despre Gaga, noutăți în modă, reviste și multe altele. În plus, Gaga va putea urca lcururi noi în aplicație, la fel cum face pe Twitter și pe LM.com, site-ul său dedicat fanilor.

„Voi m-ați inspirat să creez ceva prin care se poate comunica cu imagini pentru că VOI comunicați cu mine și unii cu ceilalți prin poze și artwork și grafice NON STOP 24/7. VOI sunteți generația ARTPOP. Sper că veți continua să creșteți împreună și veți rămâne conectați prin creativitatea voastră. Multă iubire”, mai precizează Gaga în mesaj.

ARTPOP va fi lansat și ca album obișnuit, pe CD și digital. Acesta va avea un conținut unic, diferit de aplicație.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tirul cu echipamente pirotehnice al trupei Motley Crue implicat într-un accident rutier

Tirul cu echipamente pirotehnice al celor de la Motley Crue a fost implicat într-un accident rutier. Acesta s-a răsturnat, iar...

Închide