Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

La mulți ani, Bere Gratis!

Pe 20 septembrie 2012, trupa Bere Gratis împlinește 14 ani de carieră. Aniversarea va prilejui un nou concert pe scena Teatrului Național, locul unde au fost serbați și prima decadă. Ascultă primul single din 2012 și află detalii despre concertul de pe 19 noiembrie.
Trupa BERE GRATIS - 2012

Trupa BERE GRATIS - 2012

Astăzi, 20 septembrie 2012, trupa Bere Gratis împlinește 14 ani de carieră. Aniversarea va prilejui un nou concert pe scena Teatrului Național, locul unde au fost serbați și prima decadă.

Va fi o producție cu totul aparte, un spectacol de sunet și lumini inedit, cu invitați de marcă. O să iasă o mare și frumoasa nebunie artistică”, povestește Mitză

Vino mai aproape”, “La tine aș vrea să vin”, “Ce mișto”, “Ultrafete”, “Străzi albastre”, “Poveste de oraș”, “Ce n-a văzut Parisul”, “Stai pe același drum”, “Pas în doi” sunt doar o parte din hiturile lansate de-a lungul vremii de Bere Gratis. Trupa are la activ 8 albume de studio, 2 albume live, 1 DVD, precum și primul DVD surround produs de un formație românească. Componența actuală îi reunește pe Mihai Georgescu "Miță" (voce), Robert Anghelescu "Blându" (clape), Marian Săracu "Piticu" (tobe), Marius Bob "Neuro" (chitară) și Radu Vaștag (bas).

Trupa BERE GRATIS - 2012

Trupa BERE GRATIS - 2012

Dacă acum 4 ani, concertul aniversar a fost urmat de albumul "Live X", de data aceasta formația își promovează discul lansat recent - În fața ta. Primul single extras de pe acesta a fost "Povestea mea" și poate fi reascultat mai jos.

Bere Gratis - Povestea mea

Concertul de pe 19 noiembrie de la Teatrul Național va începe la ora 19.30, când muzica și show-ul vor surprinde prin îmbinarea perfectă a tehnicii cu arta, prin creativitate și calitate într-o noua super-producție. Bilete sunt puse în vânzare prin Eventim la prețuri de la 25 la 75 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bere GratisMihai Georgescu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leathers este prima melodie prezentată de pe noul album DEFTONES - AUDIO

Deftones a prezentat prima melodie de pe noul album KOI NO YOKAN. Aceasta se intitulează "Leathers" și ne oferă un...

Închide