Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

La mulți ani, Bere Gratis!

Pe 20 septembrie 2012, trupa Bere Gratis împlinește 14 ani de carieră. Aniversarea va prilejui un nou concert pe scena Teatrului Național, locul unde au fost serbați și prima decadă. Ascultă primul single din 2012 și află detalii despre concertul de pe 19 noiembrie.

Publicat

pe

Trupa BERE GRATIS - 2012
Trupa BERE GRATIS - 2012

Astăzi, 20 septembrie 2012, trupa Bere Gratis împlinește 14 ani de carieră. Aniversarea va prilejui un nou concert pe scena Teatrului Național, locul unde au fost serbați și prima decadă.

Va fi o producție cu totul aparte, un spectacol de sunet și lumini inedit, cu invitați de marcă. O să iasă o mare și frumoasa nebunie artistică”, povestește Mitză

Vino mai aproape”, “La tine aș vrea să vin”, “Ce mișto”, “Ultrafete”, “Străzi albastre”, “Poveste de oraș”, “Ce n-a văzut Parisul”, “Stai pe același drum”, “Pas în doi” sunt doar o parte din hiturile lansate de-a lungul vremii de Bere Gratis. Trupa are la activ 8 albume de studio, 2 albume live, 1 DVD, precum și primul DVD surround produs de un formație românească. Componența actuală îi reunește pe Mihai Georgescu "Miță" (voce), Robert Anghelescu "Blându" (clape), Marian Săracu "Piticu" (tobe), Marius Bob "Neuro" (chitară) și Radu Vaștag (bas).

Trupa BERE GRATIS - 2012

Trupa BERE GRATIS - 2012

Dacă acum 4 ani, concertul aniversar a fost urmat de albumul "Live X", de data aceasta formația își promovează discul lansat recent - În fața ta. Primul single extras de pe acesta a fost "Povestea mea" și poate fi reascultat mai jos.

Bere Gratis - Povestea mea

Concertul de pe 19 noiembrie de la Teatrul Național va începe la ora 19.30, când muzica și show-ul vor surprinde prin îmbinarea perfectă a tehnicii cu arta, prin creativitate și calitate într-o noua super-producție. Bilete sunt puse în vânzare prin Eventim la prețuri de la 25 la 75 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)
Concerte joi, 8 martie 2012

Bere Gratis

Loc
Jukebox Venue
PUBLICITATE
Comentează

Trending