Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kid Rock anunță un nou album de studio

Kid Rock va lansa pe 19 noiembrie un nou album de studio intitulat Rebel Soul. Primul single de promovare, piesa Let's Ride, va avea lansarea in scurt timp.
Kid Rock

Kid Rock

Vă intrebați ce face "rebelul" Kid Rock? Ei bine artistul a anunțat recent că va lansa cel de-al 9-lea album de studio intitulat Rebel Soul. Materialul va ajunge în rafturile magazinelor pe 19 noiembrie prin intermediul casei de discuri Top Dog/Atlantic Records în timp ce primul single, piesa Let's Ride, va avea premiera la posturile de radio americane în foarte scurt timp. Discul este produs de artist și a fost înregistrat in studioul propriu din Detroit. Mai multe informații despre noul produs vor fi date publicității în foarte scurt timp.

Kid Rock

Kid Rock (Foto: www.facebook.com)

Kid Rock, pe numele său real Robert James "Bob" Ritchie, s-a născut în 1971, iar în 1990 lansa deja primul său album, Grits Sandwiches for Breakfast. Însa albumul care s-a bucurat de cel mare succes a fost Rock N'Roll Jesus (2007) care a fost vândut în peste 5 milioane de exemplare. Ultimul material discografic, intitulat Born Free, a ieșit pe piață in 2010 și a ocupat locul 16 in topul celor mai bune 30 de albume lansate în anul respectiv, realizat de revista Rolling Stone.

Celebrul artist și Pamela Anderson s-au căsătorit în iulie 2006, pe un yaht, lângă St. Tropez. Cei doi erau împlicaţi într-o relaţie complicată, cu despărţiri şi împăcări repetate  încă din 2000. După o despărţire îndelung mediatizată în 2003, cei doi s-au reîmpăcat la începutul anului 2006 pentru ca doar câteva luni mai târziu sa se despartă definitiv.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marina And The Diamonds critică casa de discuri pentru că nu vrea să-i lanseze noul clip „urât”

Marina Diamandis a intrat în dispute cu casa sa de discuri Atlantic deoarece întârzie lansarea noului videoclip Marina And The...

Închide