Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

John Frusciante - Mistakes, piesă noua - AUDIO

Fostul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, va lansa pe 24 septembrie un nou album solo intitulat PBX Funicular Intaglio Zone. Noul single de promovare, piesa Mistakes, poate fi ascultat mai jos.
John Frusciante

John Frusciante

Urmărește-ne pe

Fostul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, va lansa pe 24 septembrie un nou album solo intitulat PBX Funicular Intaglio Zone. Discul a fost compus, înregistrat și produs de către Frusciante care cânta la toate instrumentele.

Cu doar câteva luni în urmă, artistul , în vârsta de 42 de ani, a lansat EP-ul Letur Lefr care contine 5 piese, printre care şi o colaborare cu cântăreaţa Truth Hurts (a.k. a Share Watson). Noul single de promovare, piesa Mistakes, poate fi ascultat mai jos.

John Frusciante

John Frusciante (Foto: veliremus.deviantart.com)

John Frusciante a devenit cunoscut alături de trupa Red Hot Chili Peppers în care a cântat până în anul 2009 când a hotărât să se dedice proiectelor personale. În paralel cu activitatea din trupă, Frusciante s-a ocupat şi de cariera solo, lansând 10 albume de studio şi 3 EP-uri, apreciate de fani si presă.

Tracklist PBX Funicular Intaglio Zone

 1. Intro/Sabam
 2. Hear Say
 3. Bike
 4. Ratiug
 5. Guitar
 6. Mistakes
 7. Uprane
 8. Sum
 9. Sam
 10. Walls / Doors (Bonus Track)
 11. Ratiug (Acapella version - Bonus Track)

Citește mai multe despre John Frusciante
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fostul solist Queensryche lansează un nou album solo

Fostul solist Queensryche, Geoff Tate, va lansa cel de-al doilea album solo intitulat Kings & Thieve. Discul va iesi pe...

Închide