Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

John Frusciante - Mistakes, piesă noua - AUDIO

Fostul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, va lansa pe 24 septembrie un nou album solo intitulat PBX Funicular Intaglio Zone. Noul single de promovare, piesa Mistakes, poate fi ascultat mai jos.

Publicat

pe

John Frusciante
John Frusciante │ FOTO: veliremus.deviantart.com

Fostul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, va lansa pe 24 septembrie un nou album solo intitulat PBX Funicular Intaglio Zone. Discul a fost compus, înregistrat și produs de către Frusciante care cânta la toate instrumentele.

Cu doar câteva luni în urmă, artistul , în vârsta de 42 de ani, a lansat EP-ul Letur Lefr care contine 5 piese, printre care şi o colaborare cu cântăreaţa Truth Hurts (a.k. a Share Watson). Noul single de promovare, piesa Mistakes, poate fi ascultat mai jos.

John Frusciante

John Frusciante │ FOTO: veliremus.deviantart.com

John Frusciante a devenit cunoscut alături de trupa Red Hot Chili Peppers în care a cântat până în anul 2009 când a hotărât să se dedice proiectelor personale. În paralel cu activitatea din trupă, Frusciante s-a ocupat şi de cariera solo, lansând 10 albume de studio şi 3 EP-uri, apreciate de fani si presă.

Tracklist PBX Funicular Intaglio Zone

  1. Intro/Sabam
  2. Hear Say
  3. Bike
  4. Ratiug
  5. Guitar
  6. Mistakes
  7. Uprane
  8. Sum
  9. Sam
  10. Walls / Doors (Bonus Track)
  11. Ratiug (Acapella version - Bonus Track)
Comentează

Trending