Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

John Frusciante - Mistakes, piesă noua - AUDIO

Fostul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, va lansa pe 24 septembrie un nou album solo intitulat PBX Funicular Intaglio Zone. Noul single de promovare, piesa Mistakes, poate fi ascultat mai jos.
John Frusciante

John Frusciante

Fostul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, va lansa pe 24 septembrie un nou album solo intitulat PBX Funicular Intaglio Zone. Discul a fost compus, înregistrat și produs de către Frusciante care cânta la toate instrumentele.

Cu doar câteva luni în urmă, artistul , în vârsta de 42 de ani, a lansat EP-ul Letur Lefr care contine 5 piese, printre care şi o colaborare cu cântăreaţa Truth Hurts (a.k. a Share Watson). Noul single de promovare, piesa Mistakes, poate fi ascultat mai jos.

John Frusciante

John Frusciante │ FOTO: veliremus.deviantart.com

John Frusciante a devenit cunoscut alături de trupa Red Hot Chili Peppers în care a cântat până în anul 2009 când a hotărât să se dedice proiectelor personale. În paralel cu activitatea din trupă, Frusciante s-a ocupat şi de cariera solo, lansând 10 albume de studio şi 3 EP-uri, apreciate de fani si presă.

Tracklist PBX Funicular Intaglio Zone

 1. Intro/Sabam
 2. Hear Say
 3. Bike
 4. Ratiug
 5. Guitar
 6. Mistakes
 7. Uprane
 8. Sum
 9. Sam
 10. Walls / Doors (Bonus Track)
 11. Ratiug (Acapella version - Bonus Track)

Citește mai multe despre John Frusciante
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fostul solist Queensryche lansează un nou album solo

Fostul solist Queensryche, Geoff Tate, va lansa cel de-al doilea album solo intitulat Kings & Thieve. Discul va iesi pe...

Închide